ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην "τσίτα" τους κρατάει όλους ο Σίλβα για το ντέρμπι!

Στην "τσίτα" τους κρατάει όλους ο Σίλβα για το ντέρμπι!
INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Σίλβα φρόντισε να μπερδέψει τους πάντες στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού. Ποιοι οι επικρατέστεροι να πάρουν φανέλα βασικού με την ΑΕΚ.

Κάτι λιγότερο από 24 ώρες έμειναν για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (17/10, 20.30) και όσοι διανυκτέρευσαν στο Ρέντη κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα για το αν βρίσκονται τελικά στα πλάνα της ενδεκάδας του Σίλβα ή όχι!

Ο Πορτογάλος τεχνικός φρόντισε να κάνει πράξη τα όσα είπε στους παίκτες του στην προπόνηση της Πέμπτης (15/10). «Να είστε έτοιμοι, να είστε όλοι σε εγρήγορση», τους είχε τονίσει μεταξύ άλλων και να που την Παρασκευή (16/10) έσπευσε να τους κρατήσει στην «τσίτα», γιατί πραγματικά δεν έβγαινε και… άκρη σχετικά με την ενδεκάδα που προτίθεται να κατεβάσει.

Κλειστά κράτησε τα χαρτιά του ο Σίλβα. Από εκεί που υπήρχε η αίσθηση ότι οι Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο έχουν το προβάδισμα για τα χαφ, ο Κασάμι «έδειξε» με την συμπεριφορά του στις τελευταίες προπονήσεις στο Ρέντη ότι θέλει να παίξει οπωσδήποτε!

Επίσης, ο Μποτία εθεωρείτο σίγουρος ότι θα έπαιζε δίπλα στον Σιόβα και στην τελευταία προπόνηση ο Πορτογάλος τεχνικός σαν να άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο να ξεκινήσει τον Ντα Κόστα.

Όσο για τα «φτερά» της επίθεσης; Αφήστε το καλύτερα… Η παρουσία του Ντουρμάζ στην αποστολή έχει μπερδέψει αρκετό κόσμο. Κι αυτό, γιατί ο Σουηδός είπε στον προπονητή του ότι μπορεί να βοηθήσει ακόμα και από την αρχή. Αυτό σημαίνει δηλαδή ότι αν τον δει ο Σίλβα το πρωί του Σαββάτου (17/10) έτοιμο να βγάλει 60-65 λεπτά, μη τυχόν και του δώσει και φανέλα βασικού!

Το επικρατέστερο σενάριο της ενδεκάδας ήταν με Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Φορτούνη, Πάρντο, Σεμπά και Ιντέγε. Αυτό μέχρι την προπόνηση της Πέμπτης (15/10). Ο Σίλβα όμως σαν να φαίνεται ότι επιφυλάσσει εκπλήξεις. Όπως το συνηθίζει δηλαδή από το παιχνίδι με την Μπάγερν και μετά…

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ