ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην τελική ευθεία

Στην τελική ευθεία

Εντός 48ώρου θα γνωρίζουμε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και ό,τι αυτό συνεπάγεται με τις τράπεζες και την ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού, αλλά και για τον ερχομό του Μάρκο Σίλβα, που αναμένεται στην Ελλάδα Κυριακή (05/07) ή Δευτέρα (06/07), καθώς και για την απόκτηση του Γούτα και του Ντιόπ.

Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα πάντα στις 6 Ιουλίου στον Ολυμπιακό, με τον προπονητή προ των πυλών, όπως και του Δημήτρη Γούτα, ενώ βαλίτσες ετοιμάζει και ο Ντιόπ, μόλις ο Μιλιβόγεβιτς πάρει το αεροπλάνο για την Κωνσταντινούπολη. Και μέσα σε όλα αυτά, υποχωρεί αισθητά ο ερχομός του Μπερμπάτοφ, με εντολή Μάρκο Σίλβα, σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση του μακροχρόνιου σήριαλ Πουλίδο.

Ας δούμε τα πράγματα με τη σειρά τους και ξεκινάμε με τον Πορτογάλο τεχνικό, που θα είναι παρών στο Ρέντη, αλλά ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά αν θα προσγειωθεί στο "Ελ Βενιζέλος" αύριο ή μεθαύριο. Λεπτομέρειες θα πείτε, καθώς αυτό που μετράει είναι ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός άλλαξε μετά τη συμφωνία με τον Σίλβα, ότι υπάρχει προπονητής που δίνει κατευθύνσεις και θα είναι παρών από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας, την Πέμπτη 9 Ιουλίου, αφού τις προηγούμενες ημέρες θα γίνουν μετρήσεις και εργομετρικά. Ως τότε αναμένεται να πληρώσει την αποζημίωση του η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, που μάταια προσπαθεί τόσο καιρό να εξοικονομήσει κάποια χρήματα...

Με δεδομένη λοιπόν την παρέμβαση του Σίλβα, ο Μπερμπάτοφ δεν υπάρχει πλέον στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού, παρότι ο Βούλγαρος επιθετικός είχε ετοιμάσει τις βαλίτσες του για τον Πειραιά. Ο Πορτογάλος δεν τον θέλει, ακυρώθηκαν οι συμφωνίες και το ευχάριστο είναι ότι μετά από 18 μήνες ο Άλαν Πουλίδο είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Γεγονός που δικαιώνει την επιμονή του πρωταθλητή, αλλά και του Μεξικανού. Έμειναν πιστοί στην συμφωνία που έκαναν εδώ και πολύ καιρό και ξεπέρασαν τα εμπόδια που έβαζε η Τίγκρες, επί 431 ημέρες. Μετράμε από την ημέρα που ο Μίτσελ σε συνέντευξη αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός συζητά με τον Άλαν Πουλίδο... Στο ρόστερ του Ολυμπιακού επομένως υπάρχουν οι Μπενίτες, Πουλίδο και ενδεχόμενα θα προστεθεί ακόμη ένας , είτε ο Ζόνατας, είτε κάποιος που θα φέρει ο Μάρκο Σίλβα.

Οι μεταγραφικές κινήσεις όπως ξαναγράψαμε έχουν παγώσει, λόγω της πολιτικής κατάστασης στη χώρα και μια πλειάδα ξένων παικτών περιμένουν τη Δευτέρα για να προχωρήσουν ή να ακυρώσουν τις συμφωνίες τους. Ο πιο σίγουρος απ όλους είναι ο Ντιόπ, που θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και θα έρθει , μόλις παραχωρηθεί ο Μιλιβόγεβιτς στη Φενέρ Μπαχτσέ, ενώ δεν αποκλείεται να προστεθεί και ο Εμενίκε, που βρίσκεται στα ανταλλάγματα της τουρκικής ομάδας.

Στο ελληνικό μέτωπο έχουμε άλλες δυο εκκρεμότητες. Του Δημήτρη Γούτα, του 21χρονου αμυντικού της Ξάνθης, που θεωρείται ότι καλύτερο υπάρχει στο πρωτάθλημα μας σε αυτή τη θέση. Έγινε εδώ και καιρό πρόταση 800.000 ευρώ για την απόκτηση του, ο Χρήστος Πανόπουλος έψαξε περισσότερα χρήματα στο εξωτερικό, δεν τα βρήκε και με δεδομένη την επιθυμία του παίκτη να πάει στον Πειραιά, αναμένεται να υπάρξει αίσιο τέλος στο σήριαλ και να ανακοινωθεί η απόκτηση του τη Δευτέρα το αργότερο, αν και η συμφωνία μπορεί να επέλθει και το βράδυ του Σαββάτου.

Ένα άλλος παίκτης που απασχολεί τον Ολυμπιακό είναι ο Στέφανο Καπίνο, που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Ρομπέρτο, αν και εφόσον ο Ισπανός ενεργοποιήσει τη ρήτρα παραχώρησης του και κινήσει για άλλες πολιτείες.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Νενέ αποκάλυψε σε εκπομπή της τηλεόρασης της χώρας του ότι την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ