ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην τελική ευθεία οΚασάμι

Στην τελική ευθεία οΚασάμι
Κασάμι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η παραμονή του Καμπιάσο στον Ολυμπιακό, οι συζητήσεις του Μίνο Ραϊόλα στην Ιταλία και η προτίμηση του Βίκτορ σε Μανιάτη, Μιλιβόγεβιτς και Μπουχαλάκη, οδηγούντον Κασάμι μακριά από το Ρέντη.

Σε δύο εβδομάδες οι "ερυθρόλευκοι" θα δώσουν τον πρώτο τους αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο και φαίνεται πώς ο Παϊτίμ Κασάμι δύσκολα θα ενισχύσειτον Ολυμπιακό στον πρώτο ευρωπαϊκό "σκόπελο".

Από τη μία η επέκταση της συνεργασίας του Καμπιάσο με τους πρωταθλητές. Από την άλλη η παρουσία του Μίνο Ραϊόλα στην Ιταλία για να του βρει ομάδα να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Και τέλος το ξεκάθαρο μήνυμα του Βίκτορ μέσω των προπονήσεωνστο Βέλγιο προς τον Ελβετό, ότι προτιμάει Μανιάτη, Μιλιβόγεβιτς και Μπουχαλάκη, φτάνουν και περισσεύουν για να μπούμε πλέον σε μία διαδικασία ότι μετράει μέρες ο Παϊτίμ.

Από τον Ολυμπιακό δεν διαρρέει το παραμικρό για περί πρότασης στον Κασάμι, που ναέχει ικανοποιήσει τους Πειραιώτες. Υπάρχει όμως μία γενικότερη αίσθηση ότι πολύ σύντομα ο Ελβετός δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ των "ερυθρολεύκων".

Στην Ιταλία υπάρχει η Τζένοα που καίγεται για να τον αποκτήσει, αλλά στο λιμάνι δεν θέλουν να ξαναμπλέξουν με τους Γενοβέζους μετά την υπόθεση Φετφατζίδη. Δεν είναι όμως μόνο η Τζένοα.

Είναι και άλλες ιταλικέςομάδες που "γλυκοκοιτάζουν" την περίπτωσή του. Το θέμα ωστόσο είναι να ικανοποιήσουν οικονομικά τον Ολυμπιακό.

* Ο Μαζουακού που ξεκίνησε προπονήσεις ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, έχει και αυτός ένα σωρό προτάσεις. Αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι που να "συγκινεί" τους Πειραιώτες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να συμβεί κάτι άμεσα, μιας και ήδη στο εξωτερικό ακούγεται έντονα ότι ο Γάλλος ενδεχομένως να αποχωρήσει πριν από τον 3ο προκριματικό. Τονίζεται μάλιστα ότι ακόμα και να μην βρει ομάδα μέχρι τις 26 του μηνός, είναι πολύ πιθανό να μην δηλωθεί κανστη λίστα της ΟΥΕΦΑ για τον προκριματικό τουChampions League!

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Καμπιάσο ήθελε να μείνει και το έδειξε
Ο Ολυμπιακός για τον Αλεσαντρινί
Επέκτεινε ο Καμπιάσο με τον Ολυμπιακό
Τα δεδομένα για Ντα Κόστα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ