ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην τελική ευθεία για Μπακασέτα και Ολυμπιακό

Στην τελική ευθεία για Μπακασέτα και Ολυμπιακό
Μπακασέτας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα από τον Πανιώνιο. Οριστικές εξελίξεις μετά τον τελικό του Κυπέλλου. Τι ισχύει με Φουστέρ, Σαλίνο και Φιγκέιρας.

Στις 28 Απριλίου το Sport24.gr είχε αναδείξει την έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί στην Νέα Σμύρνη σχετικά με το γερό μπάσιμο που έκανε ο Ολυμπιακός για τον Τάσο Μπακασέτα.

Από τότε έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες και τις τελευταίες ώρες σαν να φαίνεται ότι οδεύει προς το τέλος της η ιστορία με τον 23χρονο Κορίνθιο άσο των “κυανέρυθρων”. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει μπει στην τελική ευθεία η μεταγραφή του και πώς το θέμα θα ξεκαθαρίσει οριστικά μετά τον τελικό του Κυπέλλου.

Στο Λιμάνι αυτό που προέχει τη δεδομένη στιγμή είναι να πάει η ομάδα ήρεμη και με το μυαλό της αποκλειστικά και μόνο στην τελευταία αγωνιστικήςτης υποχρέωση που δεν είναι άλλη από το παιχνίδι με την ΑΕΚ την Τρίτη (17/5) στο ΟΑΚΑ. Μετά από αυτό το ματς, θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις όχι μόνο με τον Μπακασέτα, αλλά και σε άλλες υποθέσεις που αφορούν τον σχεδιασμό των Πειραιωτών.

Για παράδειγμα θα ξεκαθαρίσει μια και καλή το θέμα του Νταβίντ Φουστέρ, που εκτός απροόπτου θα ανανεώσει για άλλον έναν χρόνο. Επίσης, αποτελεί ακόμα ερωτηματικό το τι θα γίνει με τον Σαλίνο, με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι και τόσο υπέρ της παραμονής του.

Τέλος, θα “γκαζώσουν” φυσικά για τον Ντιόγο Φιγκέιρας της Σεβίλλης, ο οποίος επιβεβαιώνεται και από την χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου ότι είναι ο “εκλεκτός” του Σίλβα για τα άκρα της άμυνας.

Σύμφωνα με πηγές από την Ισπανία, οι απολαβές του στους Ανδαλουσιάνους έφταναν γύρω στα 800 χιλιάδες ευρώ (εκπνέει το καλοκαίρι του 2017) και με τα μπόνους (συμμετοχές, στόχους, Europa League) θα γέμιζε τον προσωπικό του λογαριασμό με πάνω από 1 εκ. ευρώ.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ