ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Στουρμ Γκρατς ο Λυκογιάννης

Στην Στουρμ Γκρατς ο Λυκογιάννης

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Στουρμ Γκρατς, υπογράφοντας συμβόλαιο για 2+1 χρόνια. Ελεύθερος από τον Ολυμπιακό αποκτήθηκε ο παίκτης σύμφωνα με τους Αυστριακούς.

Το 2007 ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και με την πρώτη ομάδα των "ερυθρολεύκων" πραγματοποίησε συνολικά 10 επίσημες συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αγωνίστηκε ως δανεικός σε Λεβαδειακό και Εργοτέλη, ενώ σε επίπεδο Εθνικών ομάδων έχεις αγωνιστεί στις U-17, U-19, U-20 και U-21.

Ο 22χρονος αριστεροπόδαρος άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Στουρμ Γκρατς, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο 2+1 χρόνων με την αυστριακή ομάδα. Σύμφωνα μάλιστα με την επίσημη ανακοίνωση, ο Λυκογιάννης αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από τους "ερυθρόλευκους".

"Με τον Χαράλαμπο Λυκογιάννη η Στουρμ Γκρατς ενισχύεται περαιτέρω στην αμυντική της γραμμή. Ο αριστερός μπακ αποκτήθηκε ελεύθερος από τον 42 φορές πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό Πειραιώς και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2017 με οψιόν για έναν ακόμη χρόνο", ανέφερε χαρακτηριστικά η Στουρμ Γκρατς στην ανακοίνωση της.

"Με τον Χαράλαμπο δώσαμε ποιότητα στο αριστερό άκρο της άμυνας μας. Είναι νεαρός σε ηλικία παίκτης που έχει αποκτήσει εμπειρία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο με την έως τώρα καριέρα του", υποστήριξε ο Γενικός Διευθυντής της αυστριακής ομάδας Γκέραρντ Γκόλντριχ, ενώ ο τεχνικός της Στουρμ Φράνκο Φόντα τόνισε τα εξής:

"Ο Χαράλαμπος έχει ήδη την μέγιστη εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά είναι ακόμη νέος. Είναι αποφασισμένος να μας βοηθήσει".

Από την πλευρά του, ο 22χρονος (22/10/1993) Έλληνας άσος επεσήμανε ότι "είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι σε ένα κλαμπ με εξαιρετικούς οπαδούς όπως η Στουρμ Γκρατς. Είναι μια νέα πρόκληση.

Θα κάνω ότι μπορώ καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα να δεχθεί όσο το δυνατόν λιγότερα τέρματα και ίσως να πετύχω ένα ή παραπάνω στην αντίπαλη εστία. Περιμένω με ανυπομονησία το πρώτο μου παιχνίδι και θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους πίστευαν πάντα σε εμένα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ