ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Στην Παραγουάη μετά το 2018 ο Καρντόσο"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Μετά το τέλος του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, δηλαδή το 2018, βλέπουν οι Παραγουανοί τον Καρντόσο στην Λιμπερτάδ. Η απάντηση του Οαρό στην Ελβετία για πιθανό ενδιαφέρον των "ερυθρολεύκων".

Η Λιμπερτάδ πράγματι ενδιαφέρεται για τον Όσκαρ Καρντόσο, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε επαφή και γίνεται λόγος ακόμη και για προφορική συμφωνία, με ένα μεγάλο "αλλά".

Στην πατρίδα του Παραγουανού δίνουν μεγάλες πιθανότητες στην πιθανότητα συνεργασίας Καρντόσο - Λιμπερτάδ, όταν όμως ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του 34χρονου φορ με τον Ολυμπιακό. Δηλαδή το... 2018!

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΟΑΡΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Στην Ελβετία αναπτύχθηκε μια φημολογία που ήθελε τον Ολυμπιακό να καλοβλέπει την περίπτωση του Γκιγιόμ Οαρό. Του Γάλλου φορ της Γιουνγκ Μπόις, με προϋπηρεσία σε Χάβρη, Μπορντό και Παρί Σεν-Ζερμέν.

Στα 33 (5/3/1984) του χρόνια ο Οαρό διανύει μια άκρως παραγωγική σεζόν, με 13 γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές στο πρωτάθλημα και άλλα 5 σε 4 ματς του Europa League!

Ο Γάλλος φορ ήταν ο σκόρερ της Γιουνγκ Μπόις στο 1-1 του Φαλήρου με τον Ολυμπιακό. Οι Ελβετοί λοιπόν έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Οαρό, βάζοντας στο κόλπο και τη Λιόν.

Ο ίδιος πάντως, όταν ρωτήθηκε σχετικά, ήταν ξεκάθαρος... "Η μόνη μετακίνηση μου ήταν από την La Reunion στην Βέρνη. Γιατί μου κάνετε πάντα αυτή την ερώτηση; Νιώθω πολύ καλά στη Βέρνη και θα μείνω στην Γιουνγκ Μπόις", βάζοντας τέλος από την πλευρά του στις φήμες περί μετακίνησης του σε άλλο σύλλογο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Μάριν αποφάσισε να πάρει την καριέρα στα χέρια του
QUIZ: Μπορείς να βρεις τα ΣΩΣΤΑ σήματα των 16 ομάδων της Super League;
Η απόφαση του Μπέντο για Λεάλι-Καπίνο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ