ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Στην Μπράγκα μετά την Τρίπολη ο Φιγκέιρας"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το ματς με τον Αστέρα θα είναι το τελευταίο του Ντιόγκο Φιγκέιρας με τη φανέλα του Ολυμπιακού σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ, καθώς τη Δευτέρα (29/1) θα επιστρέψει στην πατρίδα του για την Μπράγκα.

"Κλειδωμένη" είναι η μετακίνηση του Πορτογάλου δεξιού μπακ, Ντιόγκο Φιγκέιρας, από τον Ολυμπιακό στην Μπράγκα. Σε δημοσίευμα της "O Jogo" αναφέρεται ότι ο Ίβηρας οριστικά στην Τρίπολη θα φορέσει για τελευταία φορά την ερυθρόλευκη φανέλα.

Την επομένη της εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα (28/1, 19:30) για την 19η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, αναμένεται να επιστρέψει στην πατρίδα του για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους "μινιότος". Εξάλλου, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί θα είναι σε θέση από εβδομάδα να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς (γι' αυτό καθυστέρησε η αποχώρηση του Πορτογάλου).

Παρά το γεγονός ότι Τράμπζονσπορ (παλαιότερα) και Αντάλιασπορ (πιο πρόσφατα) έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ο Φιγκέιρας δεν ήθελε να ακούει για Τουρκία και θεωρεί ότι η μετακίνησή του στην τέταρτη δύναμη του πορτογαλικού ποδοσφαίρου (πίσω από Πόρτο, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ) θα τον διατηρήσει σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Η ομάδα του πορτογαλικού Βορρά έχει συγκεντρώσει 40 βαθμούς μετά από 19 αγωνιστικές στην Primeira Liga και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της συνολικής κατάταξης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ