ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην λίστα της Βαλένθια ο Ρομπέρτο

Στην λίστα της Βαλένθια ο Ρομπέρτο
INTIME SPORTS

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντιέγκο Άλβες αναγκάζει την Βαλένθια να ψάξει για βασικό γκολκίπερ ενόψει της νέας σεζόν. Πετρ Τσεχ, Κέιλορ Νάβας και Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο του Ολυμπιακού, ανάμεσα στους υποψήφιους στόχους των "νυχτερίδων".

Το τίμημα της κατάκτησης της 4ης θέσης για την Βαλένθια στην Primera Division ήταν υψηλό, καθώς στο τελευταίο ματς της σεζόν απέναντι στην Αλμερία, ο Ντιέγκο Άλβες υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου , με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες.

Εκτός από το Κόπα Αμέρικα, ο Ντιέγκο Άλβες θα χάσει και ένα σημαντικό μέρος στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου 2015-16, ενώ υπάρχει πάντα ένα ερωτηματικό για την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ένας παίκτης όταν επιστρέφει από ένα τόσο σοβαρό τραυματισμό.

Για τον λόγο αυτό οι "νυχτερίδες" αποφάσισαν πως πρέπει να κινηθούν για την απόκτηση βασικού τερματοφύλακα ενόψει της νέας σεζόν, με πέντε ονόματα να φιγουράρουν αυτή τη στιγμή στη λίστα της ισπανικής ομάδας: σε τυχαία σειρά, πρόκειται για τους Κίκο Κασίγια (Εσπανιόλ), Κέιλορ Νάβας (Ρεάλ Μαδρίτης), Χερόνιμο Ρούλι (Ρεάλ Σοθιεδάδ), Πετρ Τσεχ (Τσέλσι) και Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο (Ολυμπιακός).

Ο γκολκίπερ των "ερυθρολεύκων" αρέσει στον τεχνικό της Βαλένθια, Νούνο Εσπίριτο, ενώ ο ατζέντης του Ισπανού πορτέρο έχει καλές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Πίτερ Λιμ. Στην Ισπανία εικάζουν πως πολύ δύσκολα μπορεί να προχωρήσουν οι περιπτώσεις των Τσεχ, Κασίγια και Ρούλι για την Βαλένθια και βλέπουν τις "νυχτερίδες" να καταλήγουν ανάμεσα σε Νάβας και Ρομπέρτο.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2018, ενώ την χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2014 οι Πειραιώτες είχαν δαπανήσει 6 εκ. ευρώ για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ