ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Ξάνθη και για τον Γούτα

Στην Ξάνθη και για τον Γούτα
INTIME SPORTS

Tο μόνο που δεν μπορούμε να προσάψουμε στον Βίτορ Περέιρα είναι ότι τεμπελιάζει και δεν του αρέσει η δουλειά του προπονητή, αφού μετά το Αγρίνιο , τη Ριζούπολη και τα Χανιά επισκέφθηκε την Ξάνθη, προκειμένου να παρακολουθήσει το ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ και τον Δημήτρη Γούτα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός από την ημέρα που ήρθε στην Ελλάδα εντυπωσιάζει τους πάντες στο Ρέντη για την εργατικότητα του, είναιworkaholikκαι τον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται μόνο με το ποδόσφαιρο.

Γι αυτό λοιπόν πήγε αυθημερόν στη Θράκη, προκειμένου να δει από κοντά την αντίπαλο του Ολυμπιακού τη μεθεπόμενη αγωνιστική(15 Μαρτίου) και να παρακολουθήσει από κοντά τον Δημήτρη Γούτα. Τον 20χρονο υψηλόσωμο (1.93) στόπερ της Ξάνθης, αφού ως γνωστόν σε αυτή τη θέση πάσχει ο Ολυμπιακός, με αποτέλεσμα να δοκιμασθούν για διάφορος λόγους ως τώρα, 9 διαφορετικά δίδυμα.

Μποτία-Αμπιντάλ, Μποτία-Αυλωνίτης, Μποτία-Σιόβας, Αμπιντάλ-Αυλωνίτης, Αμπιντάλ-Σιόβας, Σιόβας-Αυλωνίτης, Σιόβας-Σαντάνα, Σαντάνα-Αυλωνίτη, Σιόβας-Μιλιβόγιεβιτς, είχε το πρόγραμμα και την Κυριακή στην Κομοτηνή αναμένεται να παίξουν οι Σιόβας-Μποτία.

Ο Γούτας έπαιξε σε όλο το ματς και ήταν από τους διακριθέντες και για να μη ξεχνιόμαστε το παιχνίδι έγινε με κόσμο, παρότι συμμετείχαν ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Αυτές που τιμώρησε χθες ο Σταύρος Κοντονής, με ποινή κεκλεισμένων των θυρων, για να κατευνάσει τα πνεύματα, μετά τις επεισόδια που έκαναν οι οπαδοί του Παναθηναικού στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός κέρδισε τις εντυπώσεις με τον ερχομό του και την κάλυψη της διαφοράς από τον ΠΑΟΚ, ενώ ταξίδεψε στο Αγρίνιο για να δει τον Παναιτωλικό, στα Χανιά για τον Μπανανά και στη Ριζούπολη για την ΑΕΚ.Τα γκρέμισε όμως όλα με την ενδεκάδα που παρέταξε στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ίσως δεν φταίει μόνο αυτός, αφού κάποιοι όφειλαν να τον προϊδεάσουν γιατο διακύβευμα της συνάντησης. Έχει βέβαια την ευκαιρία να διορθώσει και να ξαναπάρει πόντους, με νίκη στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Τετάρτη, στη ρεβάνς με την ΑΕΚ.

Η αντίδραση για τα λεγόμενα ΠΑΟ-ΠΑΟΚ σχετικά με την αλλαγή των αγώνων

Σχετικά με την αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα Πανθρακικός-Ολυμπιακός, ενόψει του αγλωνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, στην Πλατεία Αλεξάνδρας σχολίαζαν " ΠΑΟΚ και Παναθηναικός μάλλον πρέπει να επιλέγουν για τη Λίγκα εκπροσώπους πιο συγκεντρωμένους και με καλύτερη ακοή. Για να αντιλαμβάνονται και τι ψηφίζουν. Συνηθίζεται άλλα να λένε εντός και άλλα εκτός. Τώρα δεν θα ξέρουν και τι έχουν ψηφίσει; Η αγωνία τους τελικά είναι για το πρωτάθλημα ή για το Κύπελλο στο οποίο δεν αγωνίζονται;"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ