ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Κολομβία μέσω… Παναθηναϊκού ο Πάρντο!

Στην Κολομβία μέσω… Παναθηναϊκού ο Πάρντο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για ποιο λόγο έχει «σκυλιάσει» ο 25χρονος εξτρέμ να προλάβει το ντέρμπι της Κυριακής (13/3, 19.30). Θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την ομάδα σήμερα-αύριο και ελπίζει να κληθεί από τον Πέκερμαν στα προκριματικά του Μουντιάλ.

Και επισήμως η εβδομάδα ντέρμπι για τον Ολυμπιακό αρχίσει από σήμερα (8/3) που επιστρέφουν οι ποδοσφαιριστές στο Ρέντη και ξεκινούν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μάρκο Σίλβα περιμένει τις επιστροφές των τραυματιών και βλέπει έναν Φελίπε Πάρντο να έχει «σκυλιάσει» για να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (13/3, 19.30). Ο Κολομβιανός εξτρέμ παρά το χθεσινό ρεπό της ομάδας, πήγε κανονικά στο Ρέντη για να κάνει το πρόγραμμά του, δείγμα του ότι ανυπομονεί να γυρίσει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και να καταφέρει να δώσει το «παρών» κόντρα στο «τριφύλλι».

Ο Πάρντο είχε πάθει τη θλάση πριν από τρεις εβδομάδες στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και ο στόχος ούτως ή άλλως ήταν να προλάβει τον Παναθηναϊκό. Η πορεία της αποκατάστασής του έδειξε ότι βαδίζει σε καλό δρόμο και υπάρχει μία αισιοδοξία ότι τελικά θα τα καταφέρει και θα βοηθήσει τελικά τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή (13/3).

Από εκεί και πέρα, ένας ακόμα λόγος που θέλει να δείξει ο Πάρντο ότι βρίσκεται στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας για να παίξει με τον Παναθηναϊκό, είναι και η προοπτική να ξαναπάρει το αεροπλάνο και να πάει στην πατρίδα του!

Τον περασμένο Νοέμβριο έκανε ντεμπούτο στην Εθνική του ομάδα και τέλη Μαρτίου η Κολομβία έχει δύο πολύ σημαντικά ματς με την Βολιβία (24/3) και το Εκουαδόρ (29/3) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Χοσέ Πέκερμαν τον έχει στα υπόψη του, αλλά προς το παρόν τον διατηρεί σε μία στάση αναμονής λόγω του τραυματισμού του. Αν π.χ. δεν επανέλθει με τον Παναθηναϊκό, τότε το πιθανότερο είναι να μην κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Οπότε, είναι και δικαιολογημένη κατά κάποιο τρόπο η «κάψα» του Πάρντο να προλάβει την αναμέτρηση των «πράσινων». Δεν θέλει με τίποτα να λείψει από το ελληνικό «κλάσικο» και από την άλλη θέλει να στείλει και ένα μήνυμα στον Πέκερμαν ότι μπορεί να βοηθήσει στα δύο πολύ δύσκολα ματς της Εθνικής του.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ