ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Ιταλία ο Εμενίκε

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Πολύ δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της 18ης Νοεμβρίου με τον Λεβαδειακό ο Εμάνουελ Εμενίκε. Θα παλέψει να δώσει το "παρών" στο ματς της Λισσαβώνας με την Σπόρτινγκ (22/11).

Ο Εμάνουελ Εμενίκε αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γόνατο, το οποίο δεν δείχνει να είναι σοβαρό. Βέβαια, αυτό το πρόβλημα στάθηκε ικανό να μην του δώσει το δικαίωμα συμμετοχής στο 0-0 με την Μπαρτσελόνα και στο 5-1 με τον Πλατανιά.

Ωστόσο, χρειάζεται μία ιδιαίτερη προσοχή και όχι βιασύνες ως προς το πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νιγηριανός πήγε τις προηγούμενες μέρες σε έναν δικό του γιατρό στην Ιταλία.

Επέστρεψε στην Ελλάδα και πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία η επιστροφή του στη δράση. Το πιθανότερο είναι να μην προλάβει το παιχνίδι της 18ης Νοεμβρίου με τον Λεβαδειακο και να δώσει το "παρών" στο ματς με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στην Πορτογαλία (22/11).

ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΙ ΜΠΕΝ ΚΑΙ ΣΕΜΠΑ

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους υπόλοιπους τραυματίες, μπορεί οι Μπεν και Σεμπά να μην έχουν μπει σε φουλ ρυθμούς, αλλά όλα δείχνουν ότι ο Λεμονής θα τους έχει κανονικά στη διάθεσή του για το ματς με τον Λεβαδειακό, όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Μποτία, ενώ μέρα με τη μέρα θα επανεκτιμάται η κατάσταση του Ελαμπντελαουί που επίσης είχε εμφανίσει ένα πρόβλημα μικροτραυματισμού λίγη ώρα πριν από το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ