ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Ελλάδα ο Ερυθρός Αστέρας για Μπεν!

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / ÌÐÅÍ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / ÌÐÅÍ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μπεν δεν έχει ανανεώσει ακόμα με τον Ολυμπιακό (λήγει το συμβόλαιό του το ερχόμενο καλοκαίρι) και οι Σέρβοι είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν "γη και ύδωρ" για να τον κάνουν δικό τους.

Όσο ο Μπεν είναι στον αέρα και δεν υπογράφει με τον Ολυμπιακό την επέκταση του συμβολαίου του, άλλο τόσο θα παίρνει... θάρρος ο Ερυθρός Αστέρας και θα πιστεύει ότι στο τέλος θα τον κάνει δικό του!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Σερβία, ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Ζβέζνταν Τέρζιτς βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για να ξεκινήσει συζητήσεις με τον Μπεν, αλλά και με τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Βελιγραδίου μπορεί να τον κλείσει από 1η Γενάρη για το καλοκαίρι, αν και εφόσον ο Μπεν δεν συμφωνήσει για επέκταση με τους Πειραιώτες (το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2018), ωστόσο, οι Σέρβοι εμφανίζονται διατεθειμένοι να δώσουν ένα ποσό στον Ολυμπιακό για να τον αποκτήσουν από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Στη γειτονική χώρα υποστηρίζουν ότι η προσφορά που ετοιμάζει ο Ερυθρός Αστέρας στον Μπεν είναι γύρω στο 1,7εκ. ευρώ συνολικά για τριετές συμβόλαιο, πρόταση που φέρεται σύμφωνα με τους Σέρβους να ικανοποιεί τον Αφρικανό.

Από εκεί και πέρα όμως, ο επιθετικός από τις Κομόρες έχει ως προτεραιότητα τον Ολυμπιακό. Εώς το τέλος του μήνα θα απαντήσει στους "ερυθρόλευκους" και αν δεν συμφωνήσει, τότε θα κοιτάξει τις άλλες προοπτικές που του έχουν παρουσιαστεί.

Δεν είναι μόνο ο Ερυθρός Αστέρας που δείχνει να τον θέλει πολύ, αλλά και η πολωνική Λεχ Πόζναν που από πέρσι το καλοκαίρι τον έχει βάλει στο "σημάδι".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ