ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Ελλάδα ο Ερνάνι

Στην Ελλάδα ο Ερνάνι
INTIME SPORTS

Στην χώρα μας βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης (2/9) ο Ερνάνι, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Λίγες ώρες πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου, ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μια ακόμη κίνηση για την ενίσχυση στα άκρα της επιθετικής του γραμμής.

Οι "ερυθρόλευκοι" συμφώνησαν τελικά με την Πόρτο για την μορφή απόκτησης του Ερνάνι και ο Πορτογάλος εξτρέμ είναι ένας ακόμη παίκτης της επιθυμίας του Μάρκο Σίλβα που προστίθεται στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Νωρίτερα μέσα στην θερινή μεταγραφική περίοδο, Ολυμπιακός και Πόρτο διαπραγματεύονταν για περισσότερες από δύο εβδομάδες, άκρη δεν έβρισκαν (για το θέμα της ρήτρας) και το θέμα σταδιακά "έσβησε".

Ωστόσο ο παίκτης πίεζε τους "Δράκους" να τον αφήσουν, αφού ουσιαστικά ο Λοπετέγκι δεν τον υπολόγιζε στα βασικά του πλάνα, ο Σίλβα ποτέ δεν τον έβγαλε από το μυαλό του και έτσι στην εκπνοή των μεταγραφών ο Ολυμπιακός πρόσθεσε ένα ακόμη γρανάζι στην επιθετική του μηχανή.

Ο 24χρονος άσος βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης (2/9) στην χώρα μας και αφού θα περάσει με επιτυχία της ιατρικές εξετάσεις, τότε θα είναι σε θέση να ολοκληρώσει και τυπικά την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, η οποία πάντως έχει ήδη ανακοινωθεί.

Στην Ελλάδα ο Ερνάνι
INTIME SPORTS
Στην Ελλάδα ο Ερνάνι
INTIME SPORTS
Στην Ελλάδα ο Ερνάνι
INTIME SPORTS

Αργά το βράδυ της Τετάρτης και συγκεκριμένα στις 21:45, αναμένεται στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και ο Ιντέγιε Μπράουν, το έτερο μεταγραφικό απόκτημα των "ερυθρολεύκων" στο... παρά πέντε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ