ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Ελλάδα η Σχολή Σικάγο

Στην Ελλάδα η Σχολή Σικάγο

Στην Ελλάδα βρίσκεται από την Δευτέρα (29/3) η Σχολή Σικάγο, που θα προπονηθεί στου Ρέντη και θα δώσει φιλικά με την Ακαδημία, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξεναγήσεις σε Πειραιά και Αθήνα.

Εβδομαδιαία επίσκεψη στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Πειραιά πραγματοποιεί η Σχολή του Ολυμπιακού από το Σικάγο των ΗΠΑ.

Η ομάδα Κ-16 της Σχολής μαζί με άλλα παιδιά, προπονητές και τον επικεφαλής της κ. Γιάννη Κοσμά, έφτασαν στο "Ελ. Βενιζέλος" το βράδυ της Δευτέρας (28/3) και εκεί ο Ολυμπιακός τους είχε ετοιμάσει φοβερή υποδοχή.

Τα παιδιά από τη Σχολή των Πειραιωτών στο Σικάγο, μερικά εκ των οποίων στέφθηκαν Πρωταθλητές ΗΠΑ το 2015, υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο τα παιδιά της Σχολής του Ολυμπιακού από τα Γλυκά Νερά και ο Λεόνε.

Στην Ελλάδα η Σχολή Σικάγο
Στην Ελλάδα η Σχολή Σικάγο

Τίμησε τον Ολυμπιακό η Σχολή Σικάγο

Σε μια λιτή αλλά συγκινητική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (29/3) στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη, η Σχολή Σικάγο τίμησε τον Ολυμπιακό που τους δίνει τα τέσσερα τελευταία χρόνια την δυνατότητα να τον εκπροσωπούν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Ο επικεφαλής της Σχολής κ. Γιάννης Κοσμάς θέλησε να ανταποδώσει την φροντίδα και την αγάπη που λαμβάνει καθημερινά από τον Ολυμπιακό και έτσι αποφάσισε μαζί με τους συνεργάτες του να τιμήσουν τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ κ. Γιώργο Παύλου, τον Αθλητικό Διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γρηγόρη Γεωργάτο, τον Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Θόδωρο Ελευθεριάδη και τον Διευθυντή Δικτύου Σχολών κ. Βασίλη Νάνο.

Οι προπονητές που κατέκτησαν με την ομάδα της Σχολής του Ολυμπιακού το Εθνικό Πρωτάθλημα ΗΠΑ το 2015, παρέδωσαν στον κ. Παύλου το τρόπαιο για να τοποθετηθεί στην τροπαιοθήκη του Ολυμπιακού. Ο κ. Παύλου μετά από την απονομή σημείωσε:

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είστε εδώ στην Ελλάδα. Μας κάνετε υπερήφανους στις ΗΠΑ. Εύχομαι να περάσετε καλά εδώ και να σας μείνει αξέχαστη αυτή η εμπειρία. Θέλω να σας ευχηθώ επίσης καλή πρόοδο στο σχολείο αφού για εμάς είναι πολύ σημαντικό αυτό το κομμάτι για όλα τα παιδιά".

Στην Ελλάδα η Σχολή Σικάγο

Αναμνηστική πλακέτα στον κ. Γρηγόρη Γεωργάτο απένειμε ο παλιός διεθνής ποδοσφαιριστής και τα τελευταία χρόνια προπονητής της Σχολής κ. Νίκος Μιρτσέκης ο οποίος και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στον Ολυμπιακό. Ο κ. Γεωργάτος από την πλευρά του είπε:

"Μπορεί να είστε πολύ μακριά από την Ελλάδα αλλά εμείς παρακολουθούμε τις δράσεις σας. Είναι τιμή μας που μας εκπροσωπείτε στις ΗΠΑ και θέλω να γίνεστε συνεχώς καλύτεροι. Αυτό που θέλω να πω στα παιδιά είναι πως πρέπει να χαίρονται την προπόνηση και την επαφή τους με το ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το να γίνεις επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είναι κάτι άλλο.

Η χαρά όμως για το άθλημα παραμένει. Ελπίζω κάποιος ποδοσφαιριστής από τη Σχολή μας στο Σικάγο να έρθει ν' αγωνιστεί στην Ακαδημία και γιατί όχι να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Όλοι μας το θέλουμε. Να ακούτε τους προπονητές σας.

Βλέπω εδώ έναν ποδοσφαιριστή, τον Νίκο Μιρτσέκη, τον οποίο έχω συναντήσει πολλές φορές στο γήπεδο ως αντίπαλο και σας λέω πως ήταν δύσκολος. Τώρα είναι προπονητής σας και πρέπει να τον ακούτε. Σας εύχομαι υγεία και καλές επιδόσεις στο ποδόσφαιρο και στο σχολείο".

Στην Ελλάδα η Σχολή Σικάγο

Ο κ. Ελευθεριάδης παρέλαβε από τρία παιδιά που κατέκτησαν το Εθνικό Πρωτάθλημα ΗΠΑ το 2015 μια φανέλα με τις υπογραφές των μελών της ομάδας και ευχήθηκε και εκείνος να συνεχίσουν να δουλεύουν και να κάνουν υπερήφανο κάθε Ολυμπιακό, ενώ ο κ. Νάνος πήρε πλακέτα από τον αρχηγό της ομάδας Ισμαέλ Κοντρέρας, τονίζοντας την σημασία που έχει για την οικογένεια του Ολυμπιακού η επιτυχία της Σχολής στις ΗΠΑ.

Στην Ελλάδα η Σχολή Σικάγο

"Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ενός τόσο μεγάλου συλλόγου που η φήμη του έχει φτάσει παντού. Ευχαριστούμε για την αγάπη σας και την φιλοξενία".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ