ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Στην Ελλάδα για Ολυμπιακό ο Μεριά"

Tunisia's Yassine Meriah controls the ball during a friendly soccer match between Portugal and Tunisia in Braga, Portugal, Monday, May 28, 2018. (AP Photo/Armando Franca)
Tunisia's Yassine Meriah controls the ball during a friendly soccer match between Portugal and Tunisia in Braga, Portugal, Monday, May 28, 2018. (AP Photo/Armando Franca) AP

Ο 25χρονος Τυνήσιος διεθνής κεντρικός αμυντικός, Γιασίν Μεριά, θα βρίσκεται στην Αθήνα τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (12/7) για τον Ολυμπιακό σύμφωνα με ΜΜΕ της πατρίδας του. (VIDEOS)

Ο Γιασίν Μεριά θα είναι το επόμενο μεταγραφικό χτύπημα του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με τους Τυνήσιους, ο 25χρονος αμυντικός θα έρθει στη χώρα μας λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (12/7) και το πρωί της Παρασκευής (13/7) θα ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για να κλείσει και τυπικά η μεταγραφή.

Όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του, ο Ολυμπιακός τα βρήκε με την Σπορτίφ Σφαξιάν στο ποσό του 1.800.000 ευρώ, ενώ ο Μεριά έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο.

Ο Γιασίν Μεριά γεννήθηκε στο Αριανάχ και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μεταουί, ενώ το 2015 μετακινήθηκε Σφαξιάν. Την περυσινή σεζόν πέτυχε ένα γκολ σε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Τυνησίας.

Με την απόκτηση του Τυνήσιου στόπερ, ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει στη διάθεσή του επτά κεντρικούς αμυντικούς, όπερ σημαίνει ότι δύο-τρεις θα πρέπει να αποχωρήσουν.

Photo credits: AP Photo/Armando Franca

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ