ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Αθήνα ο Ελιουνούσι την Παρασκευή

Στην Αθήνα ο Ελιουνούσι την Παρασκευή
Ελιουνούσι

Ο 28χρονος Νορβηγός αριστερός εξτρέμ της Χοφενχάιμ, Ταρίκ Ελιουνούσι, αναμένεται την Παρασκευή στις 13:00 για λογαριασμού του Ολυμπιακού. "Χαλάει" του Νιλμάρ, καθώς ζήτησε προθεσμία.

Έχοντας εξασφαλίσει την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa League, μετά την νίκη επί της Αρόουκα, ο Ολυμπιακός στρέφει το βλέμμα του στη μεταγραφική ενίσχυση.

Η πρώτη άφιξη είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή με τον Νορβηγό αριστερό εξτρέμ της Χοφενχάιμ, Ταρίκ Ελιουνούσι, να αναμένεται στην Αθήνα στις 13:00. Όσον αφορά στην υπόθεση του Νιλμάρ, ο Βραζιλιάνος ζήτησε ακόμη μερικές ημέρες προθεσμία, με τον Ολυμπιακό να μη δείχνει ιδιαίτερη διάθεση να τον περιμένει και τη μεταγραφή να οδηγείται μάλλον σε "ναυάγιο".

Ο Ταρίκ Ελιουνούσι ξεκίνησε την καριέρα του από την Φρέντικσταντ και το 2008 μετακόμισε στην Ολλανδία για λογαριασμό της Χέρενφεϊν, μεσολαβούντος ενός δανεισμού στη Λίλεστρομ. Το 2011 επέστρεψε στη Φρέντικσταντ και την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στη Ρόσενμποργκ. Από το 2013 είναι κάτοικος Γερμανίας, φορώντας τη φανέλα της Χόφενχαϊμ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ