ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην αποστολή για το φιλικό με Μπεσίκτας και ο… Μαζουακού!

Στην αποστολή για το φιλικό με Μπεσίκτας και ο… Μαζουακού!
Μαζουακού ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βίκτορ συμπεριέλαβε 25 παίκτες για το φιλικό με τη Μπεσίκτας και ανάμεσά τους είναι και ο Αρτούρ Μαζουακού, που αυτή την ώρα βρίσκεται στην… Αγγλία για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του.

Έγινε γνωστή η αποστολή του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψει το πρωί της Κυριακής (7/8, 9.00) για την Κωνσταντινούπολη. Αυθημερόν θα γίνει το ταξίδι στην Τουρκία για το φιλικό με την Μπεσίκτας (7/8, 20.00), καθώς αμέσως μετά το ματς οι «ερυθρόλευκοι» θα επιστρέψουν κατευθείαν στην Αθήνα.

Το περίεργο είναι ότι στην αποστολή που έβγαλε ο Βίκτορ, συμπεριλαμβάνεται κανονικά το όνομα του Αρτούρ Μαζουακού. Προφανώς τυπικά βρίσκεται στην 25άδα, μιας και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικά με την επικείμενη μεταγραφή του Γάλλου στη Γουέστ Χαμ. Ο Μαζουακού πάντως είναι στην Αγγλία από το μεσημέρι του Σαββάτου (6/8).

Στο αεροπλάνο για την Κωνσταντινούπολη λοιπόν θα μπουν οι Α νδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανιάτης, Μανθάτης, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Σεμπά, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ. Στη λίστα είναι, όπως αναφέραμε και παραπάνω, και ο Αρτούρ Μαζουακού.

ACTION IMAGES: PHOTO CREDITS

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ