ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην 6η θέση του διεθνούς τουρνουά "Roger Heneman" η Κ-14

SUMMER CAMP ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
SUMMER CAMP ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Την 6η θέση του διεθνούς τουρνουά "Roger Heneman", που διεξήχθη στο Μπεζιέ της Γαλλίας, κατέλαβε η ομάδα Κ-14 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Στις αναμετρήσεις της Δευτέρας (21/5), οι Πειραιώτες επικράτησαν με σκορ με 1-0 της Παρί Ζεν Ζερμέν με γκολ του Ρέτσου, ενώ αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με την Μαρσέιγ.

"Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια τους. Έπαιξαν απέναντι σε μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης και μέτρησαν τις δυνάμεις τους.

Είδαμε αυτά που θέλαμε από την ομάδα αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη απόδοση και να είμαστε μέσα στις τέσσερις καλύτερες του τουρνουά.

Αυτή η ομάδα τη νέα χρονιά θα είναι η Κ-15 και μόνο που παίζει στη Super League ανεβάζει πολύ τον συντελεστή δυσκολίας. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την φιλοξενία. Ήταν άψογο απ' όλες τις πλευρές το τουρνουά", δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Τάσος Πάντος.

Πούλιος, Κιοσσές, Αλέξης, Μπομπότης, Γλογοβίτης, Παπαντωνόπουλος, Γιαλεδάκης, Ρέτσος, Κατσαούνος, Χρήστου, Σταυρόπουλος, Γιαννόπουλος, Φλώκος, Αρβανιτάκης, Μάνδρος, Ποιμενίδης, είναι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο τουρνουά.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ