ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην 3η θέση στο τουρνουά της Ναντ η Κ-17 του Ολυμπιακού

Στην 3η θέση στο τουρνουά της Ναντ η Κ-17 του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός παρέμεινε αήττητος σε έξι παιχνίδια και έχασε στα πέναλτι την πρόκριση στον τελικό του "International Reze Tournament".

Την 3η θέση στο "International Reze Tounrament" που διεξήχθη από τις 2 έως τις 4 Ιουνίου στη πόλη Ρεζέ στη Ναντ της Γαλλίας κατέλαβε η Κ-17 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Στην 3η θέση στο τουρνουά της Ναντ η Κ-17 του Ολυμπιακού

Οι "ερυθρόλευκοι" έδωσαν έξι αγώνες χωρίς να ηττηθούν και έχασε την πρόκριση στον τελικό στα πέναλτι από την Stade Rennais.

Σε έξι αγώνες οι Πρωταθλητές Ελλάδος δέχτηκαν μόλις ένα γκολ (κανονική περίοδο) και πέτυχαν πέντε. Ο Ολυμπιακός έδειξε πολύ καλά στοιχεία και απέπασε συγχαρητήρια από τους διοργανωτές για την παρουσία του εντός και εκτός γηπέδων.

Στην 3η θέση στο τουρνουά της Ναντ η Κ-17 του Ολυμπιακού

Ο προπονητής της Κ-17 του Ολυμπιακού κ. Τάσος Θέος δήλωσε:

"Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για τα παιδιά. Έδειξαν πολύ καλά στοιχεία σε κάποια παιχνίδια και σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε φτάσει στον τελικό. Σ' αυτά τα τουρνουά δεν είναι αυτοσκοπός η πρώτη θέση αλλά η βελτίωση και η αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών.

Τόσο εγώ όσο και ο κ. Βούζας και ο κ. Ιμπαγάσα που ήταν μαζί μας σ' αυτό το τουρνουά είδαμε αυτά που έπρεπε να δούμε. Εκ μέρους όλης της αποστολής ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την φιλοξενία".

Οι αγώνες του Ολυμπιακού στο τουρνουά:

Ολυμπιακός-Toulouse 0-0
Ολυμπιακός-La Chapelle Sur Erdre 3-0 (Βοϊλης 2, Τσιριγώτης)
Ολυμπιακός-Cano Sport 0-0

Βαθμολογία Δ' όμιλος:

1. Cano Sport 9
2. Olympiacos 6
3. Toulouse 3
4. La Chapelle Sur Erdre 2

Προημιτελικός
Ολυμπιακός- SCO Angers 0-0 (6-5 p)

Ημιτελικός
Ολυμπιακός-Stade Rennais 1-1 (Τσιριγώτης) (4-5 p)

Κυριακή 4 Ιουνίου
Ολυμπιακός-OGC Nice 1-0 (Βοϊλης)

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που αγωνίστηκαν στο τουρνουά είναι οι:

Νικοπολίδης Ιωάννης, Μαλάι Λίβιο, Παπαδόπουλος Παύλος, Παπαγγελής Βαγγέλης, Ράμα Ρεζάρτ, Γκοτζαμανίδης Νικόλαος, Μαργαρίτης Αλέξανδρος, Γαλούπης Ιωάννης, Ντουμάνης Παρασκευάς, Γούσιας Μιχάλης, Δήμος Στάθης, Τσερκώνης Παναγιώτης, Φυτόπουλος Δημήτριος, Φέκκας Γιώργος, Αντωνόπουλος Νικόλαος, Κατσούκης Χρήστος, Βοϊλης Αλέξανδρος, Τσιριγώτης Θεόδωρος.

Στην 3η θέση στο τουρνουά της Ναντ η Κ-17 του Ολυμπιακού

Στο περιθώριο του τουρνουά αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού με επικεφαλής τον κ. Τάσο Θέο επισκέφτηκε το Δημαρχείο του Ρεζέ και παρέδωσε στον Δήμαρχο την φανέλα του Ολυμπιακού και κάποια αναμνηστικά δώρα.
Στην αποστολή που επιστρέφει την Δευτέρα στην Αθήνα εκτός από τους κ.κ Θέο, Ιμπαγάσα, Βούζα ήταν και ο κ. Μάκης Βενιαμίν, ο κ. Θανάσης Ρωσίδης και ο κ. Αλέξης Καπετανάκης.

Την 1η θέση κατέλαβε η FC Nantes η οποία κέρδισε με 3-0 την Stade Rennais.​

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ