ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη Νέα Υόρκη ο Ολυμπιακός

Στη Νέα Υόρκη ο Ολυμπιακός

Λίγο πριν από τις δύο τα ξημερώματα, η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στη Νέα Υόρκη. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί "ανέβασε", μάλιστα, σχετική φωτογραφία στο διαδίκτυο.

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τρίτης (λίγο πριν τις 02:00) η αποστολή του Ολυμπιακού για την συμμετοχή στο ICC. Το πρωί της Δευτέρας (21/7, 11:00), η αποστολή αναχώρησε για την αμερικανική μεγαλούπολη, έχοντας ως ενδιάμεσο σταθμό το Μιλάνο.

Από εκεί, οι "ερυθρόλευκοι" πήραν με ανταπόκριση την πτήση με προορισμό τη Νέα Υόρκη. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ανέβασε φωτογραφία στο Twitter από το αεροδρόμιο "JFK" της Νέας Υόρκης, μαζί με τους Ερίκ Αμπιντάλ, Παϊτίμ Κασάμι, και Γκαετάν Μπονγκ.

Οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο, αλλά και η υπόλοιπη ερυθρόλευκη αποστολή, έφτασαν στη Νέα Υόρκη και ξεκίνησαν οδικώς το ταξίδι τους για το Νιού Τζέρσεϊ, που θα αποτελέσει και τη βάση της ομάδας κατά τη διάρκεια της παραμονής στις ΗΠΑ για τα τρία σπουδαία φιλικά ματς κόντρα σε Μίλαν (25/7, 03:00), Λίβερπουλ (28/7, 01:10), και Μάντσεστερ Σίτι (2/8, 22:10).

Στη Νέα Υόρκη ο Ολυμπιακός
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ