ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη Μαδρίτη με 21 παίκτες

Στη Μαδρίτη με 21 παίκτες
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ατλέτικο και αναχωρεί αύριο με 21 παίκτες για τη Μαδρίτη, με τους Ντουρμάζ, Γιαννούλη να μένουν εκτός αποστολής.

Με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη το πρωί της Δευτέρας (24/11), ολοκληρώθηκε η εν Ελλάδι προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά για την αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Βιθέντε Καλντερόν", το βράδυ της Τετάρτης (26/11, 21:45).

Το πρόγραμμα για τους παίκτες του Ολυμπιακού περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και δουλειά πάνω στις στημένες φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει στην Μαδρίτη για τον σπουδαίο αυτόν αγώνα, το πρωί της Τρίτης (25/11).

Αναλυτικά: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σαλίνο, Σιόβας.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στην Ισπανία:

18:30 (τοπική ώρα) Συνέντευξη Τύπου Ολυμπιακού στο «Βιθέντε Καλντερόν».

19:00 (τοπική ώρα) Προπόνηση Ολυμπιακού στο «Βιθέντε Καλντερόν», η οποία θα είναι ανοιχτή για τα Μέσα, για τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά.

Ο Σταρκ στο "Βιθέντε Καλδερόν"

Τον Γερμανό Βόλφγκανγκ Σταρκ όρισε η UEFA για την αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με τον Ολυμπιακό (26/11, 21:45) στο "Βιθέντε Καλδερόν". Βοηθοί του οι Μίκε Πίκελ και Τόρστεν Σίφνερ, ενώ τις δύο περιοχές θα εποπτεύουν οι Κρίστιαν Ντίνγκερτ και Ντάνιελ Σίμπερτ.

Ο Σταρκ είχε διευθύνει στις 10 Δεκεμβρίου 2013 την εντός έδρας νίκη των "ερυθρολεύκων" με 3-1 επί της Άντερλεχτ (3 πέναλτι και 3 αποβολές υπέρ του Ολυμπιακού).

Είχε επίσης οριστεί σε ματς του Παναθηναϊκού (2-0 την Γκόριτσα την σεζόν 1999 - 2000 στον 1ο γύρο του Κυπέλλου UEFA) και σε άλλα δύο της ΑΕΚ (3-2 την Λίτεξ Λόβετς την σεζόν 2001-02 για τους "32" του Κυπέλλου UEFA και 0-0 με την Μονακό στην Λεωφόρο την περίοδο 2003 - 04 για τους ομίλους του Champions League), ενώ ήταν ο άρχοντας της αναμέτρησης μεταξύ ΠΑΟΚ και Μπενφίκα πέρσι στην Τούμπα (για τους "32" του Europa League), όπου ο "Δικέφαλος" ηττήθηκε με 1-0 από γκολ - οφσάιντ του Λίμα.

Ο 44χρονος (20/11/1969) διαιτητής, είναι τραπεζίτης στο επάγγελμα.

Αναλυτικά οι ρέφερι της αναμέτρησης:

Διαιτητής: Βόλφγκανγκ Σταρκ (GER)

Πρώτος βοηθός: Μίκε Πίκελ (GER)

Δεύτερος βοηθός: Τόρστεν Σίφνερ (GER)

Επιπρόσθετος πρώτος βοηθός (περιοχής): Κρίστιαν Ντίνγκερτ (GER)

Επιπρόσθετος δεύτερος βοηθός (περιοχής): Ντάνιελ Σίμπερτ (GER)

Τέταρτος: Ρόμπερτ Κέμπτερ (GER)

Παρατηρητής διαιτησίες (UEFA): Λέβαν Πανιασβίλι (GEO)

Παρατηρητής UEFA: Μάικ Φόστερ (ENG)

Το βίντεο του Olympiacos TV για την επικείμενη μάχη των Πειραιωτών με τους "ροχιμπλάνκος" στο "Βιθέντε Καλδερόν":

* Η φωτογραφία που δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο instagram η ΠΑΕ Ολυμπιακός, από την προπόνηση των "ερυθρολεύκων" το πρωί της Δευτέρας στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Chori Doninguez in action! Last team training in Greece before Wednesday's #UCL match against @atleticodemadrid! #AtlOly #atleticomadrid #Olympiacos

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης olympiacosfc (@olympiacosfc) στις

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ