ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη Λισαβόνα ο Σάμαρης

Στη Λισαβόνα ο Σάμαρης
Σάμαρης INTIME SPORTS

Ο Ανδρέας Σάμαρης βρίσκεται στη Λισαβόνα, περνάει ιατρικά και υπογράφει στην Μπενφίκα. Τι παίζει με τον αντικαταστάτη του, την περίπτωση Μανωλά και του φορ.

Οι εξελίξεις τρέχουν στον Ολυμπιακό και η περίπτωση του Ανδρέα Σάμαρη βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Η πλευρά των Πειραιωτών, επιβεβαίωσε πως ο διεθνής αμυντικός μέσος βρίσκεται στη Λισαβόνα για λογαριασμό της Μπενφίκα, περνάει από ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει στους Λουζιτανούς.

Οι "Αετοί" κυνήγησαν την περίπτωσή του και κάνουν δικό τους τον διεθνή κεντρικό μέσο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην πρωταθλήτρια της χώρας.

Όσο για τον αντικαταστάτη του, ο Μίτσελ είναι εκείνος που θα αποφασίσει αν θα καλύψει εκ των έσω το κενό που αφήνει ή θα πάρει παίκτη τις ημέρες που απομένουν μέχρι τη λήξη των μετεγγραφών.

Μπορεί ο Ολυμπιακός, κατά την προσφιλή του τακτική, να μην ανακοινώνει αριθμούς, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό θα είναι πολύ μεγάλο και θα πρόκειται για μια από τις ακριβότερες κινήσεις στην ιστορία της Μπενφίκα. Ίσως οι Πορτογάλοι να ανακοινώσουν το ποσό που θα δαπανήσουν για τον παίκτη.

Ο Ολυμπιακός μάλιστα θα προσπαθήσει στη συμφωνία να βάλει και ένα πολύ καλό ποσό μεταπώλησης για τον ποδοσφαιριστή, αν κάποια στιγμή τον πουλήσει η Μπενφίκα. Είναι κάτι που το θεωρούν πολύ σημαντικό στον Πρωταθλητή Ελλάδας.

Τι ισχύει με Μανωλά και φορ

Αναφορικά με την περίπτωση του Κώστα Μανωλά, ο παίκτης παραμένει στην ομάδα μέχρι να έρθει η κατάλληλη πρόταση. Αν δεν έρθει, τότε θα παραμείνει στο Λιμάνι και θα συνεχίσει στους Πειραιώτες.

Να πούμε μάλιστα πως η ομάδα του Πειραιά έχει απορρίψει πέντε προτάσεις για τον Μανωλά μέχρι τώρα, ενώ παλαιότερα απορρίφθηκε πρόταση και για τον Σάμαρη, αλλά και για αρκετούς άλλους ποδοσφαιριστές.

Εξάλλου, έρχεται ο Ντουρμάζ στην Ελλάδα τα μεσάνυχτα, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Ολυμπιακός, ενώ για το θέμα του φορ στο Λιμάνι περιμένουν τον Πουλίδο. Το πλάνο μπορεί να αλλάξει στις 27-28 Αυγούστου, αν δεν πάει καλά το ζήτημα με τον Μεξικανό επιθετικό και την Τίγκρες.

Κάθε μέρα δουλεύει την υπόθεση αυτή ο Ολυμπιακός, δεν την αφήνει στην τύχη της. Υπάρχει αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά, όμως σε άλλη περίπτωση θα κοιτάξει η ομάδα να φέρει επιθετικός ολκής για την γραμμή κρούσης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ