ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη σκιά του... Τσόρι κόντρα στην Κέρκυρα

Στη σκιά του... Τσόρι κόντρα στην Κέρκυρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Κέρκυρα (27/11, 15:00) και θέλει να ξεμπλέξει γρήγορα για να διατηρήσει την ασφαλή διαφορά από τους διώκτες του. Δοκιμή με Βιάνα, Καρντόσο και... Ντε Λα Μπέγια.

Παλιές εποχές θα θυμίσει το σημερινό (27/11, 15:00) παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα. Τις εποχές που πήγαινε ο κόσμος κατευθείαν από το μεσημεριανό φαγητό στο γήπεδο. Στις 15.00 λοιπόν οι "ερυθρόλευκοι" φιλοξενούν τους Φαίακες και δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης για ποιο λόγο θέλουν αποκλειστικά και μόνο τη νίκη. Αυτονόητα είναι ορισμένα πράγματα…

Εκείνο όμως που προκαλεί το ενδιαφέρον έχει να κάνει με το γεγονός ότι το παιχνίδι θα γίνει στη σκιά του... Τσόρι που αποκλείστηκε ξανά από τον Μπέντο και θα κάτσει για τρίτο σερί επίσημο παιχνίδι στην εξέδρα.

Το βράδυ της Πέμπτης (24/11) αμέσως μετά το παιχνίδι με την Γιουνγκ Μπόις ο κόσμος γιούχαρε τον Πορτογάλο τεχνικό και "καπάκι" φώναζε ρυθμικά το όνομα του Αργεντινού χαφ. Είναι ένας παίκτης που θέλουν να τον βλέπουν τουλάχιστον στον πάγκο. Θεωρούν ότι δεν είναι συμπεριφορά απέναντι σε έναν ποδοσφαιριστή που για την πλειοψηφία του κόσμου είναι κάτι παραπάνω από αγαπητός.

Καλώς ή κακώς αναμένεται να "πρωταγωνιστήσει" εν μέρει ο Ντομίνγκες και αυτό θα συμβεί φυσικά άθελά του.

Πάμε όμως σε αυτούς που θα παίξουν. Έξω έμεινε ο Ντα Κόστα για να πάρει ανάσες και ο Φιγκέιρας λόγω καρτών. Με βάση τις δοκιμές που έκανε ο Μπέντο, ο Βιάνα θα καλύψει το κενό του Μαροκινού και ο Ελαμπντελαουί θα περάσει στο δεξί άκρο της άμυνας.

Τα περισσότερα βλέμματα όμως θα τραβήξει ο Ντε Λα Μπέγια, αν και εφόσον ο κόουτς κάνει πράξη τα όσα δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση. Ο Καταλανός αριστερός μπακ ήταν με τους "βασικούς" στο δίτερμα. Οπότε, λογικό είναι το μυαλό των περισσότερων να πήγε στο ότι θα αντικαταστήσει τον Ρέτσο και μετά από 55 μέρες αποχής θα πάρει φανέλα βασικού.

Από εκεί και πέρα, ο Καρντόσο που είχε αποκλειστεί από το παιχνίδι με την Γιουνγκ Μπόις, είναι στην αποστολή και μάλιστα δοκιμάστηκε με τους "βασικούς" αντί του Ιντέγιε. Το αν θα τον ξεκινήσει τελικά ο Μπέντο, είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει λίγο πριν από τη σέντρα.

Κατά τ’ άλλα δεν προβλέπονται άλλες αλλαγές. Αναμένεται λοιπόν ένα σχήμα με Λεάλι, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Βιάνα, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Φορτούνη, Σεμπά, Ελιουνούσι και Καρντόσο. Αυτά, επαναλαμβάνουμε, έδειξε χθες (26/11) στο δίτερμα ο Μπέντο. Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν σήμερα το πρωί.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επιμένει ο Μπέντο: εκτός με Κέρκυρα οι Ντομίνγκες, Μάριν
Πού χάθηκες εσύ, Φέλιξ Αμποάγκουε;
Ελιουνούσι στο Sport24.gr: "Μπορούμε μια καλή πορεία στο Europa League"
Άλλο Ντομίνγκες, άλλο Μάριν
H πρώτη εικόνα της κλήρωσης των "32" του Europa League
Τσεκάρει και η Βαλένθια τον Μιλιβόγεβιτς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ