ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη NOVA το Παρτίζαν - Ολυμπιακός!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Βρήκε τηλεοπτική στέγη η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι, καθώς η NOVA εξασφάλισε τα δικαιώματα της μετάδοσης του αγώνα.

Θρίλερ... τέλος σχετικά με την τύχη της τηλεοπτικής μετάδοσης της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι, το βράδυ της Τρίτης (25/7).

Η NOVA είναι αυτή που κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τους Σέρβους και εξασφάλισε τα δικαιώματα της μετάδοσης του αγώνα στο "Partizan Stadium", τον πρώτο των δύο ομάδων για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μέχρι και αργά το βράδυ της Δευτέρας (24/7) όλα ήταν στον... αέρα όσον αφορά την τηλεοπτική μετάδοση, ωστόσο λύση βρέθηκε με το συνδρομητικό κανάλι, που θα δείξει και τη ρεβάνς του Φαλήρου στις 2 Αυγούστου (21:45).

"Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports την Τρίτη 25 Ιουλίου στις 21:45, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports1HD και τον 1ο αγώνα της ομάδας του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Παρτιζάν στο Βελιγράδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Ο επαναληπτικός αγώνας, Ολυμπιακός - Παρτιζάν θα διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Αυγούστου στις 21:45 στο "Γ. Καραϊσκάκης" και θα μεταδοθεί επίσης, ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports2HD", ήταν και η σχετική ενημέρωση από την NOVA.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ