ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Ζινεντίν Μασάς

Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Ζινεντίν Μασάς

Ο Γαλλοαλγερινός "κόφτης", Ζινεντίν Μασάς που έμεινε ελεύθερος από την Τουλούζ είναι από τους παίκτες που έχει "σταμπάρει" ο Φρανσουά Μοντεστό για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τους Γάλλους.

Το όνομά του δεν είναι "φρέσκο" στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ. Πριν από καμιά εβδομάδα είχε πρωτοακουστεί ότι ο Ζινεντίν Μασάς έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και εξετάζεται.

Ποιος είναι ο κύριος; Είναι 21 ετών, γεννημένος στην Μασσαλία και με ρίζες από την Αλγερία. Παίζει κατά κύριο λόγο ως "εξάρι", αλλά και ως "οκτάρι". Στην Γαλλία υποστηρίζουν ότι τον έχει βάλει στο "σημάδι" ο Φρανσουά Μοντεστό στο "σαφάρι" που κάνει γενικότερα στην πατρίδα του για να βρει και άλλους... Σισέ.

Σύμφωνα με τους Γάλλους, ο Μασάς είχε συμβόλαιο με την Τουλούζ έως το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά οι δύο πλευρές ήταν στα... χαρακώματα το τελευταίο δίμηνο, με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος.

Οπότε, αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να ασχοληθεί μαζί του, θα γλιτώσει τον "βραχνά" της διαπραγμάτευσης με την Τουλούζ.

Πάντως, στην Γαλλία δεν είναι το μοναδικό όνομα που έχει ακουστεί. Άλλος ένας αμυντικός χαφ της Τουλούζ, ο 22χρονος Γιαν Μποντιζέ είχε γραφτεί πριν από μερικές μέρες ότι απασχολεί τους "ερυθρόλευκους", με τους Γάλλους να αναφέρουν ξανά ότι είναι ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο Μοντεστό.

Δείτε VIDEOS με τα κατορθώματά του:

Photo Credits: Toulouse FC Twitter

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ