ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Φίλιπ Τζόρτζεβιτς

Lazio's Filip Djordjevic, left, tries to score past Pescara goalkeeper Albano Bizzarri during a Serie A soccer match between Lazio and Pescara at Rome's Olympic stadium, Saturday, Sept. 17, 2016. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Τζόρτζεβιτς AP

Την περίπτωση του 29χρονου επιθετικού της Λάτσιο, Φίλιπ Τζόρτζεβιτς, εξετάζει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από τη Σερβία. Το who is who του διεθνούς φορ που προκύπτει ότι είναι στη λίστα των Πειραιωτών.

Κύριο μέλημα στον Ολυμπιακό είναι η εξεύρεση προπονητή, την ίδια ώρα που το scouting για τη στελέχωση του ρόστερ για τη νέα σεζόν είναι σε εξέλιξη. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με όσα διαρρέονται από τη Σερβία, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν στη λίστα για τη γραμμή κρούσης τον Φίλιπ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος ανήκει στη Λάτσιο.

Ο Σέρβος είναι γεννημένος στις 28 Σεπτεμβρίου 1987, έχει ύψος 1.86 και έχει παίξει 14 φορές στην Εθνική του ομάδα, με την οποία έχει σημειώσει 4 γκολ. Με τη Λάτσιο, στην οποία ανήκει έως το 2018, έχει αγωνιστεί εφέτος σε 18 παιχνίδια (τα 17 στο πρωτάθλημα), έχοντας σημειώσει 1 γκολ. Έχει καταγράψει 511 λεπτά συμμετοχής σε αυτή την αγωνιστική περίοδο.

Ο Τζόρτζεβιτς ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ερυθρό Αστέρα. Τον Ιανουάριο του 2008, δόθηκε δανεικός στη Ναντ, την οποία βοήθησε να ανέβει στο Σαμπιονά. Η γαλλική ομάδα τον αγόρασε το καλοκαίρι και ο Σέρβος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο. Τον Αύγουστο του 2013 η Λιόν κατέθεσε πρόταση για να τον αποκτήσει, αλλά το deal δεν προχώρησε.

Στις 19 Μαρτίου 2014 υπέγραψε προσύμφωνο με τη Λάτσιο, στην οποία εντάχθηκε τον Ιούλιο του ίδιου έτους. Στη Σερβία λοιπόν υποστηρίζεται πως ο Ολυμπιακός έχει στη λίστα τον διεθνή επιθετικό, από το διάστημα μάλιστα που στην τεχνική ηγεσία ήταν ο Πάουλο Μπέντο. Για να αποκτηθεί, βέβαια, θα πρέπει να δοθούν χρήματα στην ομάδα της Ρώμης.

Ο αθλητικός διευθυντής της Λάτσιο, Ίγκλι Τάρε, υποστήριξε στο Sport24.gr ότι δεν έχει κάνει καμία επαφή με τον Ολυμπιακό, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι ο Τζόρτζεβιτς δεν εξετάζεται από την πειραϊκή ΠΑΕ. Σημειώνεται ότι ο Ολυμπιακός και στο παρελθόν είχε ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του. Δείτε σε βίντεο τον Σέρβο επιθετικό:

(AP Photo/Alessandra Tarantino)

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ