ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη λίστα και ο Νόιτινγκ για τον Ολυμπιακό

RSC Anderlecht player Bram Nuytinck, right, challenges Sporting Lokeren player Hamdi Harbaoui during the Jupiler Pro League play-offs match at the Contstant Vandenstock stadium in Brussels, Sunday May 18, 2014. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
RSC Anderlecht player Bram Nuytinck, right, challenges Sporting Lokeren player Hamdi Harbaoui during the Jupiler Pro League play-offs match at the Contstant Vandenstock stadium in Brussels, Sunday May 18, 2014. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP

Ο Μπέσνικ Χάσι δεν έχει επιστρέψει στην Αθήνα, επειδή έπρεπε να πάει στο Βέλγιο για "προσωπικούς λόγους", όπως είχε ειπωθεί χαρακτηριστικά από τον ίδιο. Στις Βρυξέλλες εκτιμούν ότι το ταξίδι του είχε μεταγραφικό... άρωμα, με τον στόπερ της Άντερλεχτ, Μπραμ Νόιτινγκ να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Ο Ολυμπιακός "τρέχει" για να κλείσει τουλάχιστον δύο μεταγραφές εώς τις 4 Ιουλίου που ξεκινάει το β' στάδιο προετοιμασίας στο Γκενκ. Τα ονόματα γνωστά: Οι Οφόε και Καρσελά είναι οι δύο περιπτώσεις που παλεύουν στο λιμάνι, παρά τα όποια εμπόδια έχουν παρουσιαστεί.

Ο δε Ζιλέ που σύμφωνα με τη Ναντ "δεν παραχωρείται", δεν έχει βγει από το "κάδρο" και οι "ερυθρόλευκοι" θα εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για να τον κάνουν δικό τους και για να ενισχυθεί ο άξονας της μεσαίας γραμμής.

Τις τελευταίες ώρες όμως έχει βγει στην επιφάνεια και ένα μεταγραφικό ταξίδι του Μπέσνικ Χάσι στις Βρυξέλλες. Ο ίδιος έλεγε ότι "πάω στο Βέλγιο για προσωπικούς λόγους", αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήθελε να μαζέψει τα πράγματά του για να τα φέρει στην Ελλάδα.

Στις Βρυξέλλες όμως εκτιμούν ότι η παρουσία του στο Βέλγιο έχει να κάνει και μεταγραφικής φύσεως ζήτημα. Εδώ και μέρες κυκλοφορούσε ως σενάριο η σοβαρή πιθανότητα να αναζητούσε στόπερ από το βελγικό πρωτάθλημα. Ήδη υπήρχαν δημοσιεύματα στο Βέλγιο που έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός είχε ρωτήσει τη Σταντάρ για τον Δανό Αλεξάνταρ Σολτζ, αλλά η απάντηση που πήρε ήταν ότι "θέλουμε 5 εκατομμύρια ευρώ".

Εσχάτως προστέθηκε στη λίστα και ο Ολλανδός Μπραμ Νόιτινγκ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Άντερλεχτ έως το καλοκαίρι του 2018 και είναι σαφέστατα μία πιο εύκολη περίπτωση από τον Σολτζ. Η χρηματιστηριακή του αξία εκτιμάται το πολύ στα 2.000.000 ευρώ και ο Χάσι είχε συνεργαστεί μαζί του στην Άντερλεχτ. Οπότε, ξέρει και τα καλά του, και τα στραβά του!

Δείτε VIDEO με τα κατορθώματά του:

Photo Credits: AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ