ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη λίστα και ο Λόρια

Στη λίστα και ο Λόρια
Λόρια INTIME SPORTS

Ο Γκιόργκι Λόρια προτάθηκε στον Ολυμπιακό και η αλήθεια είναι πως οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του.

Το καλοκαίρι που μας έρχεται αναμένεται να είναι "καυτό" για τους πρωταθλητές Ελλάδας, αφού και φέτος θα έχουμε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας.

Μία θέση που υπό προϋποθέσεις θα απασχολήσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού είναι αυτή του τερματοφύλακα.

Σε περίπτωση που δεν ανανεώσει τελικά ο Μπάλας Μέγκιερι ( ο οποίος δήλωσε πως η καρδιά του είναι στον Ολυμπιακό) , ενώ δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο πώλησης του Ρομπέρτο αν έρθει μεγάλη πρόταση, τότε δημιουργείται κενό κάτω από τα δοκάρια.

Κάπου εδώ έρχεται να κολλήσει ο Γεωργιανός τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Γκιόρκι Λόρια.

Προτάθηκε, θα το σκεφτούν

Ο 29άχρονος άσος (27/1/1986) πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα της Κρήτης ( όπως και ο συμπατριώτης του Μερεμπασβίλι), όμως έμεινε ελεύθερος μετά το... κανόνι που βάρεσε ο ΟΦΗ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αν τελικά αποχωρήσει ένας εκ των δυο τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού, το όνομα του Λόρια βρίσκεται ψηλά στη λίστα και δεν αποκλείεται να υπάρξει συνεργασία.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το φλερτ των δυο πλευρών δεν είναι καινούργιο, αφού το ανεπίσημο ενδιαφέρον υπάρχει εδώ και καιρό, μιας και βρίσκεται στο ραντάρ των ερυθρόλευκων ( μαζί με άλλους ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα).

Τονίζουμε ξανά πως για να υπάρξει επίσημο ενδιαφέρον, θα πρέπει πρώτα να αδειάσει μία θέση. Στον Ολυμπιακό πάντως θα γίνει προσπάθεια να παραμείνει τόσο ο Μέγκιερι, όσο φυσικά και ο Ρομπέρτο ( ο μάνατζερ του ήρθε στην Ελλάδα).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ