ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη Λάρνακα ο Ολυμπιακός

Στη Λάρνακα ο Ολυμπιακός

Στη Λάρνακα της Κύπρου βρίσκεται ο Ολυμπιακός από το μεσημέρι της Τετάρτης (7/12). Θερμή υποδοχή στους "ερυθρόλευκους" κατά την άφιξη τους.

Το πρωί της Τετάρτης (7/12), η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" με προορισμό τη Λάρνακα της Κύπρου, όπου αφίχθη λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι.

Οι Πειραιώτες κινούνται και πάλι σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς καθώς αντιμετωπίζουν τον ΑΠΟΕΛ την Πέμπτη (8/12, 20:00) στο "ΓΣΠ", για την 6η και τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου του Europa League. Και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει το εισιτήριο της πρόκρισης τους στην φάση των "32" της διοργάνωσης και η μεταξύ τους κόντρα έχει έπαθλο την 1η θέση στον όμιλο.

Η αποστολή των Πειραιωτών έτυχε θερμής υποδοχής στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, καθώς είναι πάρα πολλοί οι οπαδοί των "ερυθρολεύκων" στην Κύπρο. Οι ποδοσφαιριστές σταμάτησαν και μοίρασαν αυτόγραφα ή φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο.

Στη Λάρνακα ο Ολυμπιακός

Στις 18:15 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού και αμέσως μετά (19:00) θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης με τον ΑΠΟΕΛ, με την προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο "ΓΣΠ".

Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μαρτίνς, Νικολάου, Ρομαό, Σεμπά, Σκαφίδας, Τσιμίκας και Βιάνα, είναι οι παίκτες που έχει επιλέξει ο Πάουλο Μπέντο στην αποστολή του Ολυμπιακού.













TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ