ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη Γαλλία η Κ-14 του Ολυμπιακού

Στη Γαλλία η Κ-14 του Ολυμπιακού

Στο "30th Trophy Roger Heneman", το οποίο διοργανώνει η AS Baisieux Patro από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου, θα συμμετάσχει η ομάδα Κ-14 του Ολυμπιακού.

Μετά από την Κ-17 και η Κ-14 του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει στη Γαλλία για να συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά.

Η Κ-14 θα αγωνιστεί στο "30th Throphy Roger Heneman", το οποίο διοργανώνει η AS Baisieux Patro από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου.

Ο Ολυμπιακός είναι στο Β' όμιλο μαζί με την Λιλ, την Μαρσέιγ, την Σταντάρ Λιέγης, την Λιόν και την Μπενφίκα ενώ στον Α' όμιλο εκτός από τους διοργανωτές είναι η Χάβρη, η Βαλένθια, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Ρόμα και η Άρσεναλ.

Νίκη της Κ-20 επί του Ηρακλή Ψαχνών

Στα Ψαχνά Ευβοίας ταξίδεψε την Τετάρτη (24/5) η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, μετά από πρόσκληση της διοίκησης του Ηρακλή Ψαχνών ο οποίος συμμετέχει στην Α' κατηγορία του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ευβοίας.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα έδωσε φιλικό παιχνίδι με την τοπική ομάδα και επικράτησε με σκορ 4-1. Ο Κωστανάσιος άνοιξε το σκορ στο 10' με σουτ, ο Ντουμάνης με κεφαλιά στο 35' διπλασίασε τα τέρματα των "ερυθρολεύκων" και στο 37' πάλι ο Κωστανάσιος βρήκε δίχτυα για το 3-0. Στο 50' ο Μαναρίτσας μείωσε σε 3-1 για τον Ηρακλή και στο 87' ο Αμπάρα με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Ο Ολυμπιακός συμμετείχε στο παιχνίδι με μικτή ομάδα αποτελούμενη από ποδοσφαιριστές της Κ-20 και της Κ-17. Ο Ηρακλής Ψαχνών που κατέκτησε και το Κύπελλο Ευβοίας έχει στον πάγκο του τον έμπειρο τεχνικό, Τάκη Σπυρόπουλο, ο οποίος έχει δουλέψει παλαιότερα και στην Ακαδημία του Ολυμπιακού.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Ανδρούτσος, Ντούμας, Δούλος, Μαρίνος, Μπουρνάζος, Γκούρλας, Σκριβάνος, Μουτουσίδης, Μαναρίτσας, Σκριβάνος Π.Δ, Γκάβαλης/ Τουρκοχωρίτης, Παππάς, Στούπας, Βαμβούκος, Κικίδης, Γ. Μπουρνάζος, Γραμματικόγιαννης, Μπέχας, Σταμέλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς (45' Καράδαης), Αγιώτης (45' Τσιμπούκας), Γιανναράκης (45' Γκοτζαμανίδης), Μαρκουλάκης, Χατζηιωαννίδης (45' Κακάμης), Δήμος, Πέιος (45' Παπαγεωργίου), Ντουμάνης, Κωστανάσιος (45' Σταυρόπουλος), Ξενιτίδης (45' Αμπάρα), Μπέκος (45' Μπουλάρι).

Στη Γαλλία η Κ-14 του Ολυμπιακού
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ