ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη διάθεση του Βαλβέρδε ο Παπάζογλου

Στη διάθεση του Βαλβέρδε ο Παπάζογλου
INTIME SPORTS

Κόντρα στις ιατρικές εκτιμήσεις ο Τάσος Παπάζογλου έβγαλε μέρος της προπόνησης και μπορεί να υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Τα νέα της προπόνησης.

Σε μια περίοδος όπου οι τραυματισμοί αυξάνονται με ανησυχητικό ρυθμό, ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει έναν ποδοσφαιριστή του να επιστρέφει.

Αναφερόμαστε στον Τάσο Παπάζογλου, που μπορεί να μην έχει πάρει χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής, αλλά τώρα που ο Όλοφ Μέλμπεργκ μένει εκτός δράσης για μια εβδομάδα, θα είναι μια λύση στα χέρια του προπονητή του. Φυσικά κανείς δεν λέει πως θα παίξει (αυτό το επιλέγει ο Βαλβέρδε), αλλά ένας παίκτης παραπάνω είναι πάντα ευχάριστο νέο.

Οι λύσεις για το κέντρο της άμυνας αυτή τη στιγμή είναι οι εξής: Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Ποτουρίδης και ο Παπάζογλου, ο οποίος θα επιστρέψει από μέρα σε μέρα. Δεν βάζουμε τον Μέλμπεργκ αφού δεν είναι διαθέσιμος για περίπου 7 ημέρες και άπαντες ελπίζουν να προλάβει το ματς με την Άρσεναλ, για τη τελευταία αγωνιστική του Champions League, όπου κρίνεται η πρόκριση.

Στα της προπόνησης τώρα, ο Παπάζογλου έβγαλε μεγάλο μέρος του προγράμματος και έκανε έντονο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στο γήπεδο. Την Τρίτη μπορεί να μπει με την υπόλοιπη ομάδα κι όλα αυτά 2 εβδομάδες μετά τη ρήξη έσω μηνίσκου που είχε υποστεί κι ενώ οι εκτιμήσεις μιλούσαν για αποχή ενός μήνα.

Κατά τ' άλλα, ο Μέλμπεργκ έκανε θεραπεία, ο Ορμπάιθ έκανε θεραπεία και ατομικό στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ το ίδιο έκανε και ο Μακούν. Βλέπετε πόσοι πολλοί και σημαντικοί είναι οι ποδοσφαιριστές, στους οποίους δεν μπορεί να υπολογίζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η μίνι προετοιμασία των Πρωταθλητών Ελλάδας για το ματς της Τετάρτης με την Δόξα Δράμας (Τετάρτη 30/12) θα ολοκληρωθεί την Τρίτη με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 19:00.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ