ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στέλνουν τον Γκαρντ στην Ελλάδα οι Γάλλοι

Aston Villa manager Remi Garde gestures during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Manchester City at the Villa Park, Birmingham, England, Sunday, Nov. 8, 2015. (AP Photo/Rui Vieira)
Aston Villa manager Remi Garde gestures during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Manchester City at the Villa Park, Birmingham, England, Sunday, Nov. 8, 2015. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Γαλλία, ο Ρεμί Γκαρντ είναι στην Ελλάδα προκειμένου να πάρει γεύση από Ολυμπιακό και να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τους Πειραιώτες.

Ο Ρεμί Γκαρντ φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού με φόντο τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Γάλλος τεχνικός είχε μιλήσει με τους Πειραιώτες πριν την πρόσληψη του Τάκη Λεμονή και ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την προπονητική καθοδήγηση των Πρωταθλητών Ελλάδας, αφού όμως θα είχαν ολοκληρωθεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της τρέχουσας σεζόν.

Σύμφωνα με όσα υποστήριζαν τις τελευταίες ώρες στην πατρίδα του, ο Ρεμί Γκαρντ βρίσκεται ήδη στη χώρα μας προκειμένου να πάρει μια πρώτη γεύση από τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τους "ερυθρόλευκους".

Στη Γαλλία μάλιστα γίνεται λόγος και για πρόθεση των Πειραιωτών να ενισχυθούν με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο Σαμπιονά, όπως ο 24χρονος κυνηγός της Ντιζόν, Λοΐς Ντιονί, που φέτος μετρά 10 γκολ και 7 ασίστ σε σύνολο 34 συμμετοχών σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χωρίς Φορτούνη στο Αγρίνιο
Με Μύγα πιθανότατα ολοκληρώνει τις εγχώριες μεταγραφές ο Ολυμπιακός
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ