ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στανισάβλιεβιτς: "Ο Ολυμπιακός θα ζήσει μία τρελή ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι"

Στανισάβλιεβιτς: "Ο Ολυμπιακός θα ζήσει μία τρελή ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O μεσοεπιθετικός του Αστέρα Τρίπολης, Αλεκσάνταρ Στανισάβλιεβιτς μίλησε σε ΜΜΕ της Σερβίας για τις αναμετρήσεις μεταξύ του Ολυμπιακού και της Παρτίζαν και στάθηκε στην "τρελή" ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν οι "ερυθρόλευκοι" στο Βελιγράδι.

Πέντε ημέρες απομένουν για την πρώτη κρίσιμη αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού και της Παρτίζαν στο Βελιγράδι στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Με αφορμή τους αγώνες με τη σερβική ομάδα, ο μεσοεπιθετικός του Αστέρα Τρίπολης Αλεκσάνταρ Στανισάβλιεβιτς μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του και ανέλυσε τους δύο "μονομάχους", ενώ στάθηκε στην "τρελή", όπως την χαρακτήρισε ατμόσφαιρα που περιμένει τους Πειραιώτες στο Βελιγράδι.

"Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός ίσως έχει πρόβλημα με την ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι, ωστόσο αν γυρίσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα όλα είναι πιθανά. Στο "Καραΐσκάκη" έχει άλλη δυναμική και για 90 λεπτά παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι μικρές λεπτομέρειες θα καθορίσουν το νικητή, διότι και οι δύο ομάδες είναι ικανές επιθετικά αλλά ευάλωτες στην άμυνα, ανέφερε αρχικά και συνέχισε: "Ο Ολυμπιακός πάντως είναι καλύτερος συγκριτικά με την περσινή χρονιά έχοντας στην επίθεση τους Μάρκο Μάριν και Εμενίκε".

Για την ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι: "Αναμένεται τρελή ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι και για αυτό της δίνω ένα πλεονέκτημα. Θα υπάρχει μεγάλη πίεση πριν από ένα τέτοιο παιχνίδι με ειδικό βάρος. Ειλικρινά περιμένω αρκετά γκολ, ειδικά στην Αθήνα, όπου θα είμαι και εγώ στο γήπεδο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ