ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στα υπόψιν του Ντελ Μπόσκε ο Ρομπέρτο

Στα υπόψιν του Ντελ Μπόσκε ο Ρομπέρτο
INTIME SPORTS

Ο βοηθός του Βιθέντε Ντε Μπόσκε σε δηλώσεις του σε ισπανικό ραδιόφωνο αποκάλυψε πως ο Ρομπέρτο βρίσκεται στα υπόψιν του τεχνικού τιμ για πιθανή κλήση μελλοντικά στην Εθνική Ισπανίας.

Ακόμη μια εκπληκτική παράσταση έδωσε ο Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην Γιουβέντους, όπου με σωρεία εκπληκτικών επεμβάσεων στην επανάληψη επέτρεψε στους "ερυθρόλευκους" να πανηγυρίσουν μια σπουδαία νίκη.

Ο Μίτσελ πρόσφατα υποστήριξε πως ο Ισπανός γκολκίπερ αξίζει να πάρει την ευκαιρία του στην Εθνική ομάδα, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί αν ληφθούν υπόψιν οι δηλώσεις του Τόνι Γράντε, βοηθού του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της ισπανίας.

"Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούμε τρεις τερματοφύλακες (σ.σ. Ικερ Κασίγιας, Νταβίδ Ντε Χέα και Κίκο Κασίγια) και έχουμε άλλους δύο που είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι για να κληθούν.

Ο ένας είναι ο Ρομπέρτο και ο άλλος ο Μογιά (σ.σ. της Ατλέτικο). Αυτοί οι δύο τερματοφύλακες παρέχουν πλήρεις εγγυήσεις και είναι πολύ κοντά στους άλλους τρεις", υποστήριξε ο Γράντε μιλώντας στο "στο Radio Marca".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ