ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στα ραντάρ του Ολυμπιακού το "next big thing" της Βουλγαρίας

Στα ραντάρ του Ολυμπιακού το "next big thing" της Βουλγαρίας

Την περίπτωση του 21χρονου Βούλγαρου εξτρέμ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Κιρίλ Ντεσπόντοφ, παρακολουθούν στενά στον Ολυμπιακό. (video)

Το "ΦΩΣ" αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες για το ταξίδι ι αστραπή ανθρώπου του Ολυμπιακού στην Σόφια, προκειμένου να δει ξανά από κοντά τον Κιρίλ Ντεσπόντοφ, το όνομα του οποίου ακούγεται έντονα από τον περασμένο Νοέμβριο.

Πρόκειται για τον 21χρονο Βούλγαρο εξτρέμ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, ο οποίος έχει παίξει φέτος σε 26 ματς και έχει σκοράρει 9 φορές. Πρόκειται για έναν winger, που εκτός των άλλων έχει καλή επαφή με τα δίχτυα. Πέρυσι ψηφίστηκε ως ο καλύτερος ανερχόμενος ποδοσφαιριστής της Βουλγαρίας και σύμφωνα με τους γείτονες είναι το «next big thing» της χώρας.

Μάλιστα, δεν θα καθυστερήσει και η πρώτη του συμμετοχή στην Εθνική ανδρών, αφού κλήθηκε για τα φιλικά με Καζακστάν και Βοσνία που θα γίνουν τέλη Μαρτίου. Είχε ξανακληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Πέταρ Χούμπτσεφ, στο παρελθόν, αλλά δεν του δόθηκε η ευκαιρία να κάνει ντεμπούτο στη «μεγάλη» Εθνική.

Το ατού του είναι η ταχύτητά του και το δυνατό δεξί του πόδι συν φυσικά τα όσα αναφέραμε παραπάνω για την καλή σχέση που έχει με τα αντίπαλα δίχτυα. Στην Βουλγαρία θεωρούν βέβαιο ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, δίνοντας μάλιστα πολλές πιθανότητες στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, δεν «παίζουν» μόνοι τους οι «ερυθρόλευκοι», καθώς ο Ντεσπόντοφ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και ομάδων από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Σύμφωνα με τους Βούλγαρους, κοστολογείται γύρω στο 1,5εκ. ευρώ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ