ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στα... ραντάρ της Τζένοα οι Φορτούνης και Ρέτσος

Στα... ραντάρ της Τζένοα οι Φορτούνης και Ρέτσος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, η Τζένοα έστειλε τον αρχισκάουτ της ομάδας στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να παρακολουθήσει δια ζώσης τους Κώστα Φορτούνη και Παναγιώτη Ρέτσο.

Οι Κώστας Φορτούνης και Παναγιώτης Ρέτσος αποτελούν δύο πολύ σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του Ολυμπιακού, με μεγάλα περιθώρια εξέλιξης και σημαντική μεταπωλητική αξία. Μάλιστα, ήδη αρκετοί σύλλογοι εξετάζουν την περίπτωση απόκτησής τους.

Σύμφωνα με το " calciomercato.com" η Τζένοα έστειλε στην Ελλάδα τον αρχισκάουτ της, Ομάρ Μιλανέτο προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, έχοντας σημειωμένα στο μπλοκάκι του τα ονόματα των δύο ποδοσφαιριστών.

Η ιταλική ιστοσελίδα αναφέρει πως οι δύο ομάδες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις λόγω της μεταγραφής του Ντιόγκο Φιγκέιρας στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι. Τη φετινή σεζόν, ο Φορτούνης έχει σημειώσει 1 γκολ και έχει μοιράσει 3 ασίστ σε 10 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις, ενώ σύμφωνα με το transfermarkt.de η χρηματιστηριακή αξία του κυμαίνεται στα 10.000.000 ευρώ.

Στον αντίποδα, ο Ρέτσος έχει φορέσει 9 φορές την "ερυθρόλευκη" φανέλα στο φετινό πρωτάθλημα, με την χρηματιστηριακή αξία του να βρίσκεται στις 200.000 ευρώ με... ανοδική τάση.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ