ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στα… κόκκινα τέσσερις "ερυθρόλευκοι"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / ΟΣΦΠ - ΚΕΡΚΥΡΑ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / ΟΣΦΠ - ΚΕΡΚΥΡΑ EUROKINISSI SPORTS

Οι Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Σεμπά και Ελιουνούσι είναι οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που έχουν καταπιεί πολλά χιλιόμετρα και φάνηκε ότι με την Κέρκυρα έχουν μείνει κατά κάποιο τρόπο από... βενζίνη

Η άποψη του Πάουλο Μπέντο είναι ότι επιλέγει τα πρόσωπα της 18άδας και της 11άδας ανάλογα με την εικόνα που παρουσιάζουν οι ποδοσφαιριστές του στο Ρέντη και κυρίως ανάλογα με τον βαθμό ετοιμότητάς τους πριν από το εκάστοτε παιχνίδι.

Στο ματς της Πέμπτης (24/11) με την Γιουνγκ Μπόις είχαν φανεί κάποια πρώτα σημάδια κόπωσης από ορισμένους ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει το μεγαλύτερο κουπί. Ένας εξ αυτών ήταν ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος είναι λογικό μετά από ένα σερί αγώνων που "τρέχει" με Ολυμπιακό και Σερβία, να έχει αρχίσει να ξεμένει από… βενζίνη.

Για την ιστορία ο Λούκα έχει παίξει εννιά 90λεπτά στο πρωτάθλημα, οκτώ στην Ευρώπη και τέσσερα με την Εθνική Σερβίας και ουσιαστικά αγωνίζεται ανά τρεις και τέσσερις μέρες! Είναι λογικό να μην έχει την απαιτούμενη φρεσκάδα (και ίσως την τρομερή διάθεση) για να παίξει κόντρα στην Κέρκυρα.

Η ουσία είναι ότι ο Μπέντο με τις επιλογές της ενδεκάδας σαν να αυτοαναιρέθηκε. Οι Ελιουνούσι, Σεμπά και Φορτούνης είναι άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές, που βάσει των όσων διαρρέουν από το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, έχουν φτάσει στο… κόκκινο με τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Δεν λέμε ότι βρίσκονται μία ανάσα από κάποιον μυικό τραυματισμό, αλλά σίγουρα έδειξαν και με την χθεσινή τους παρουσία κόντρα στην Κέρκυρα, ότι χρήζουν μία διαφορετικής μεταχείρισης για να μην τους χάσει στη συνέχεια ο Πάουλο Μπέντο.

ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΣΟΡΙ, ΜΑΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ"

Την Πέμπτη (1/12, 19.30) ο Ολυμπιακός έχει το παιχνίδι Κυπέλλου με τα Χανιά στην Κρήτη. Υπάρχει μία πληροφορία ότι ενδέχεται ο Μπέντο από αύριο (29/11) κιόλας να ξεκινήσει έναν κύκλο συζητήσεων με τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής.

Δεν είναι μόνο ο Τσόρι που ακούει ρυθμικά το όνομά του από την εξέδρα. Δεν είναι ούτε ο Μάριν που επίσης έχει εξαφανιστεί. Υπάρχει και ο Ρομαό που υποτίθεται είναι το μπακ απ του Μιλιβόγεβιτς.

Κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά ότι ο Μάριν και ο Τσόρι θα μπουν στο αεροπλάνο για τα Χανιά. Ο Ρομαό σίγουρα θα παίξει την Πέμπτη (1/12). Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι αν ο Αργεντινός και Γερμανός θα καταφέρουν να μπουν άμεσα σε 18άδα αγώνα πρωταθλήματος. Αν αλλάξει την άποψή του ο Μπέντο και τους πάρει για παράδειγμα στο ματς της Κυριακής (4/12) με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη.

Χθες μπορεί να είπε στη συνέντευξη Τύπου ότι "εγώ είμαι προπονητής, εγώ αποφασίζω", αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι δεν έχει λάβει υπόψη του και το όλο κλίμα που επικρατεί για το γεγονός ότι έχει μικρύνει κατά πολύ το ρόστερ, αφού την βγάζει με 14-15 ποδοσφαιριστές.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κίνητρο στους υπάρχοντες και ενίσχυση
Πάουλο, άναψε ένα κεράκι στον Τσόρι
Ο Ολυμπιακός διαβάζεται πιο εύκολα από ποτέ
Μπέντο: "Δίκαιο το αποτέλεσμα"
Δεν νικάς με το... τίποτα!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ