ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στα γραφεία της ΠΑΕ η παρουσίαση Σίλβα

Στα γραφεία της ΠΑΕ η παρουσίαση Σίλβα
INTIME SPORTS

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα γίνει εντέλει η παρουσίαση του Μάρκο Σίλβα το μεσημέρι της Πέμπτης (9/7, 14:30) και το απόγευμα (18:00) της ίδιας μέρας η γνωριμία του με τους ποδοσφαιριστές. Έμεινε στη Μίλαν ο Μεξές.

Αλλαγή πλάνων στην παρουσίαση του Μάρκο Σίλβα αλλά και στην πρώτη γνωριμία του Πορτογάλου τεχνικού με τους παίκτες του Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Ο 38χρονος προπονητής θα παρουσιαστεί από στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην πλατεία Αλεξάνδρας το μεσημέρι της Πέμπτης (9/7, 14:30) και λίγες ώρες μετά (18:00) θα μεταβεί στις προπονητικές εγκαταστάσεις των Πειραιωτών για την πρώτη του συνάντηση με τους παίκτες της ομάδας. Λογικά θα γίνει και ένα χαλάρωμα.

Το πλάνο ήταν να συμβεί αυτό την Τετάρτη (8/7), ωστόσο πήρε παράταση μια ημέρας. Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή (10/7), ο Σίλβα με τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές που θα επιλέξει, θα μπουν στο αεροπλάνο με προορισμό την Αυστρία και το Ζέεφελντ, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας από τις 10 έως τις 20 Ιουλίου.

Έμεινε στην Μίλαν ο Μεξές

Μπορεί η περίπτωση του να πέρασε από 40 κύματα, ωστόσο η επιθυμία του εντέλει έγινε πραγματικότητα. Ο Φιλίπ Μεξές έμεινε τελικά στη Μίλαν, με συμβόλαιο ενός έτους και παρά τις αντιρρήσεις του Σίνισα Μιχάιλοβιτς!

Ο πολύπειρος Γάλλος στόπερ είχε στα χέρια του εδώ και καιρό πρόταση από τον Ολυμπιακό για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, ωστόσο πρωταρχικό μέλημα του ήταν να συνεχίσει στο Campionato και τους "ροσονέρι".

Ο Μιχάιλοβιτς δεν τον είχε στα πλάνα του, όμως... μίλησε ο νόμος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος ήθελε να κρατήσει τον Μεξές στο Μιλάνο και έτσι ακριβώς έγινε. Επομένως ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός βγαίνει εκτός του μεταγραφικού κάδρου των Πειραιωτών, που πλέον θα στραφούν σε άλλες λύσεις μέσα από την λίστα για τους στόπερ.

"Πρόταση 2 εκατ. ευρώ για Ογκουλτσάν"

Ο τουρκικός Τύπος επαναφέρει τα σενάρια περασμένων εβδομάδων, αναφορικά με το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ογκουλτζάν Τσαγκλαγιάν. Βάζει στο κόλπο της απόκτησης του τις Φενέρμπαχτσε, Γαλατάσαραϊ και Άστον Βίλα, αλλά προχωράει ένα βήμα παραπέρα το θέμα με τους "ερυθρόλευκους" υποστηρίζοντας ότι έχουν καταθέσει πρόταση 2 εκατομμυρίων ευρώ για τον 19χρονο (22/3/1996) επιθετικό.

"Οι απαιτήσεις της Ερτζίγεσπορ είναι στα 2,5 εκατ. ευρώ και οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται", επιμένουν στην Τουρκία.

Ο Τσαγκλαγιάν έχει ύψος 188 εκατοστά, αγωνίζεται κυρίως ως φορ περιοχής και ανήκει στην Ερτζίγεσπορ, με την οποία έχει συμβόλαιο συνεργασίας έως τις 30/6/2019. Την φετινή σεζόν πραγματοποίησε 27 συμμετοχές (1330') για όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 6 γκολ και 2 ασίστ.

Οι 16 από αυτές τις συμμετοχές ήταν με την φανέλα της Γκαζιάντεπσπορ, από την οποία μεταπήδησε στην Ερτζίγεσπορ τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του περασμένου Ιανουαρίου.

Δύσκολες εποχές, απαραίτητες οι μειώσεις

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2015-16 και το πρώτο αβίαστο συμπέρασμα έχει να κάνει με τις γενναίες μειώσεις στις τιμές. Παραπάνω από τις μισές θέσεις του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" είναι διαθέσιμες για όλη τη σεζόν έναντι ενός ποσού ανάμεσα στα 100 με 170 ευρώ, ενώ ιδιαίτερα προσιτά είναι τα οικογενειακά πακέτα στις θύρες 24-25.

Αν συνυπολογίσει κανείς ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει χορηγό στη φανέλα του (προτίμησε την UNICEF από κάποια διαφήμιση) και τα τελευταία χρόνια δεν έχει πάρει τα τηλεοπτικά έσοδα που μπορούσε (παρέμεινε στην κεντρική διάθεση, παρά το γεγονός ότι αυτό ήταν εις βάρος του αλλά έδινε ευκαιρία για καλύτερα έσοδα στους "μικρούς"), η απόφαση για τις συγκεκριμένες μειώσεις έχει μεγαλύτερη σημασία.

Οι Πειραιώτες στήριξαν -και ορθώς- τη λογική τους πάνω στο γεγονός ότι η οικονομική κρίση έχει "γονατίσει" το συντριπτικό ποσοστό των Ελλήνων πολιτών και φυσικά περισσότερους από τους φίλους του Ολυμπιακού. Έτσι θέλησε να δώσει την ευκαιρία και στα πλέον χαμηλά εισοδήματα να μπορέσουν να έχουν πρόσβαση όλο το χρόνο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Πάντως πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι οι συγκεκριμένες τιμές δεν θα παγιωθούν και τα επόμενα χρόνια, αφού ουσιαστικά πρόκειται για απόφαση των "ερυθρολεύκων" που είναι σε άμεση συνάρτηση με την οικονομική δυσπραγία που παρατηρείται σε πανελλήνιο επίπεδο.

Οι μειώσεις αυτές αφορούν το διάστημα που η κρίση είναι πιο έντονη από ποτέ στη χώρα μας και τα προηγούμενα χρόνια δεν επέτρεψε σε πολλούς φίλους του Ολυμπιακού να δώσουν μαζικά το παρών στο γήπεδο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ