ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στα ερυθρόλευκα ο Χατζισαφί!

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Έκλεισε η μεταγραφή του Χατζισαφί στον Ολυμπιακό, ανακοινώνεται τις επόμενες μέρες. Το ενδιαφέρον τους για Ίγκορ και Πασαλίδη παραδέχονται οι "ερυθρόλευκοι", διαψεύδουν για Χουλτ και λοιπά σενάρια.

Ως παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να λογίζεται πλέον ο Εχσάν Χατζισαφί! Αργά το βράδυ της 27ης Δεκεμβρίου, το Sport24.gr είχε προαναγγείλει τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ιρανού διεθνή μπακ, μεταφέροντας τις πληροφορίες από την πατρίδα του παίκτη που έκαναν λόγο για οριστική συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις πλευρές.

Και το απόγευμα της Παρασκευής (29/12) ήρθε η επιβεβαίωση από πλευράς Πειραιωτών! Ο Χατζισαφί είναι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού και η επίσημη ανακοίνωση θα έρθει τις επόμενες μέρες.

Ο Πανιώνιος αναμένεται να καρπωθεί ένα ποσό ανάμεσα στις 500 με 600 χιλιάδες ευρώ, ενώ ο Χατζισαφί θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 3,5 χρόνων έναντι 400 χιλιάδων ευρώ ετησίως.

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΓΙΑ ΙΓΚΟΡ & ΠΑΣΑΛΙΔΗ

Στο Λιμάνι παραδέχονται και το ενδιαφέρον για τους Ίγκορ Σίλβα και Τριαντάφυλλο Πασαλίδη του Αστέρα Τρίπολης. Δύο περιπτώσεις για τις οποίες επίσης είχατε ενημερωθεί από το Sport24.gr. Αμφότεροι είναι παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο Φρανσουά Μοδεστό μέσω scouting στην εγχώρια αγορά.

Ο Βραζιλιάνος μπακ ειδικά συνδέεται και με το ενδεχόμενο πώλησης του Φιγκέιρας τον Γενάρη, επομένως δεν αποκλείεται να βρεθεί στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΓΙΑ ΧΟΥΛΤ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

Το απόγευμα της Παρασκευής δεν είχε μόνο επιβεβαιώσεις από πλευράς Πειραιωτών, αλλά και διαψεύσεις. Συγκεκριμένα οι "ερυθρόλευκοι" αρνούνταν κάθε εμπλοκή ενδιαφέροντος στην υπόθεση του Νίκλας Χουλτ, που έχει καταθέσει προσφυγή και αναμένεται να μείνει ελεύθερος τις επόμενες μέρες.

Εξάλλου, σε ανύποπτο χρόνο στο Λιμάνι υποστήριζαν ότι παρά το γεγονός ότι υπάρχουν παίκτες του Παναθηναϊκού που θα τους ενδιέφεραν, έχουν αποφασίσει να μην "πειράξουν" παίκτη των "πρασίνων".

"Ούτε υπήρξε, ούτε θα υπάρξει θέμα Χουλτ για εμάς", ξεκαθάριζαν χαρακτηριστικά οι Πειραιώτες, που πέραν της παραδοχής των υποθέσεων Χατζισαφί, Ίγκορ και Πασαλίδη τόνιζαν επίσης πως "τα υπόλοιπα που γράφονται είναι κατά 99% σενάρια".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πασαλίδης με "υπογραφή" Μοντεστό στον Ολυμπιακό
"Είχε συμφωνήσει με Ολυμπιακό ο Ντοναρούμα"
Πάει για αντι-Φιγκέιρας ο Ίγκορ Σίλβα
Στα σκαριά πρόταση για Φιγκέιρας!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ