ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μπεσίκτας κατέβηκε στα αποδυτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης" και ζήτησε από τους παίκτες της ομάδας να τα δώσουν όλα για την πρόκριση στην Τουρκία.

Λίγα λεπτά μετά την λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπεσίκτας ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές των "ερυθρόλευκων" ενόψει της συνέχειας.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα είπε σε δηλώσεις του αποχωρώντας από το γήπεδο ο Ελιονούσι ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρολεύκων" ζήτησε από τους παίκτες να του Ολυμπιακού να παραμείνουν ενωμένοι, συγκεντρωμένοι και να τα δώσουν όλα για την πρόκριση μέσα στην Τουρκία.

ΣΥΣΠΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΟ Ο ΜΠΟΤΙΑ

Ο Αλμπέρτο Μποτία ζήτησε αλλαγή κατά την διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου της αναμέτρησης με την Μπεσίκτας καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό. Ο Ισπανός στόπερ υποφέρει από μια σύσπαση στο σημείο και αντικαταστάθηκε περισσότερο για προληπτικούς λόγους, με σκοπό να μην επιβαρυνθεί ο τραυματισμός του.

Την Παρασκευή (10/3) θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις (μαγνητική τομογραφία) με το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού να εκφράζει την αισιοδοξία του πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ