ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σόλιντ: "Νεανική και φρέσκια ομάδα ο Ολυμπιακός"

Σόλιντ: "Νεανική και φρέσκια ομάδα ο Ολυμπιακός"

Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού, Τροντ Σόλιντ, τόνισε με δηλώσεις του ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται σε καλό επίπεδο και εξέφρασε την πίστη ότι έχουν αρκετές πιθανότητες για πρόκριση στους ομίλους του Champions League (video).

Αρκετά χρόνια μετά το πέρασμά του από τον πάγκο (ανέλαβε την τεχνική ηγεσία το καλοκαίρι του 2005 και αποχώρησε στα μέσα της σεζόν 2006-07), ο Τροντ Σόλιντ βρέθηκε και πάλι στο διάβα του Ολυμπιακού, με τον Νορβηγό τεχνικό να επισκέπτεται την αποστολή στο Γκενκ του Βελγίου, όπου πραγματοποίησε το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας της, και να κάνει δηλώσεις για τους "ερυθρολεύκους".

Αναλυτικά όσα είπε ο Νορβηγός τεχνικός στην κάμερα του Olympiacos TV.

Έπειτα από τόσα χρόνια, από την περίοδο που ήσασταν προπονητής στον Ολυμπιακό, παρακολουθείτε ακόμα την πορεία της ομάδας; Την πρόοδο της.

Βλέπω ότι ο Ολυμπιακός έχει αυτή τη στιγμή μία νεανική, φρέσκια ομάδα και οι δραστηριότητες συνεχίζονται ως συνήθως. Βέβαια, ο (σ.σ. βαθμολογικός) συντελεστής για τις ελληνικές ομάδες, δυσκολεύει την απευθείας είσοδο στο Champions League, κάτι που είναι κρίμα.

Πόσες πιθανότητες δίνετε στον Ολυμπιακό να προκριθεί στους ομίλους του Champions League;

Φυσικά, έχει καλές πιθανότητες. Ωστόσο χρειάζεται και λίγη τύχη στις κληρώσεις.

Έχετε παρακολουθήσει κάποια από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Ευρώπη; Κάποια από τις μεγάλες νίκες που έχει επιτύχει η ομάδα;

Έχω δει τα παιχνίδια. Είχε πράγματι κάποιες μεγάλες νίκες. Δείχνει ότι έχει καταφέρει να είναι σε ένα καλό επίπεδο, ακόμη και όταν οι άλλες (σ.σ. ελληνικές) ομάδες, δεν τα κατάφερναν τόσο καλά. Ως κλαμπ τα έχει καταφέρει καλά.

Θα θέλατε να στείλετε ένα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού;

Να το διασκεδάζουν και να υποστηρίζουν την ομάδα και στα δύσκολα. Γιατί τότε είσαι πραγματικός υποστηρικτής. Είμαι βέβαιος ότι το κάνουν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ