ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Skysports: "Και ο Ολυμπιακός ήθελε τον Σανιά"

Manchester City's Bacary Sagna, left, attempts to block a cross by Sunderland's Lynden Gooch during the English Premier League soccer match between Manchester City and Sunderland at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday Aug. 13, 2016. (AP Photo/Jon Super)
Manchester City's Bacary Sagna, left, attempts to block a cross by Sunderland's Lynden Gooch during the English Premier League soccer match between Manchester City and Sunderland at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday Aug. 13, 2016. (AP Photo/Jon Super) AP

Ο Μπακαρί Σανιά υπέγραψε στην Μπενεβέντο και σύμφωνα με το ιταλικό Skysports, ο Γάλλος μπακ είχε πρόταση και από τον Ολυμπιακό.

Ο Ντιόγκο Φιγκέιρας παραχωρήθηκε στην Μπράγκα έναντι 1,2 εκατ. ευρώ και ο Ολυμπιακός ψάχτηκε για δεξί μπακ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Οι Πειραιώτες συζήτησαν αλλά δεν συμφώνησαν με την Βαλένθια για την απόκτηση του Νάτσο Βιδάλ, τη στιγμή που ο Όσκαρ Γκαρθία επιθυμούσε την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για να καλυφθεί το κενό του Πορτογάλου, καθώς θεωρεί πως ο Ίγκορ Σίλβα δεν βρίσκεται ακόμη στο απαιτούμενο επίπεδο για να παίξει στον Ολυμπιακό.

Τελικά στο Λιμάνι παίκτης δεν έφτασε την τελευταία μέρα των μεταγραφών, ωστόσο αν ευσταθεί το ρεπορτάζ του ιταλικού Skysports, οι "ερυθρόλευκοι" κατέθεσαν πρόταση για τον Μπακαρί Σανιά, που ήταν ελεύθερος εδώ και μήνες και συγκεκριμένα από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του με την Μάντσεστερ Σίτι το περασμένο καλοκαίρι.

Το Σάββατο (3/2) η Μπενεβέντο ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Γάλλο διεθνή μέχρι το καλοκαίρι του 2018, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο αν η ιταλική ομάδα καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Την ίδια στιγμή το Skysports υποστήριζε πως ο Σανιά είχε προσφορές από τις Σάλκε, Μπράγκα (που πήρε τον Φιγκέιρας...), Μπεσίκτας, Μάλαγα και Ολυμπιακό, αλλά προτίμησε την Μπενεβέντο, τονίζοντας πως "σε μια εποχή που το ποδόσφαιρο γίνεται περισσότερο επιχείρηση παρά άθλημα, η Μπενεβέντο αντιπροσωπεύει την καρδιά και την ψυχή που θα έπρεπε να έχει ένας σύλλογος. Πάθος, καρδιά, ελπίδα, χαρά, αγάπη και μια φιλοσοφία που είναι ευθυγραμμισμένη με τον τρόπο που σκέφτομαι εγώ στη ζωή".

(AP Photo/Jon Super)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ