ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σκοπός να αυξήσει κι άλλο τη διαφορά ο Ολυμπιακός

Σκοπός να αυξήσει κι άλλο τη διαφορά ο Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός καλείται σήμερα να κερδίσει την Ξάνθη (21/1, 19.30) για να αφήσει ακόμα πιο πίσω την ακριτική ομάδα, αλλά και να μην δώσει το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία.

Έχει ματς ο Ολυμπιακός απόψε (21/1, 19.30). Και μάλιστα έχει ματς απέναντι στην Ξάνθη, την δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα.

Κι ενώ όλοι θα έπρεπε να ασχολούνται με το πώς οι "ερυθρόλευκοι" προετοιμάστηκαν για να μην πάθουν καμιά ζημιά κόντρα στην ακριτική ομάδα, έχει δημιουργηθεί ξανά ένα... μυστήριο κλίμα γύρω από τον Μπέντο εξαιτίας των όσων είπε για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Πορτογάλος αποφάσισε να αφήσει πάλι εκτός αποστολής τον Ιρανό πρώην επιθετικό του Πανιωνίου. Όπως εξήγησε για ακόμη μία φορά, ο Ανσαριφάρντ χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στο νέο στυλ ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.

Εκείνο που προκάλεσε βεβαίως εντύπωση ήταν η τοποθέτησή του για τη μετακίνηση του 26χρονου επιθετικού από τον Πανιώνιο στον Ολυμπιακό.

Ουσιαστικά είπε ότι η διοίκηση αποφάσισε να πάρει τον Ανσαριφάρντ, επιβεβαιώνοντας και όλα αυτά που ακούγονταν το προηγούμενο διάστημα ότι ο ίδιος δεν "καιγόταν" για την απόκτησή του και πώς αν έπιανε λιμάνι ο Καρίμ, θα ήταν αυτομάτως ο τρίτος φορ στις επιλογές του πίσω από τους Ιντέγε και Καρντόσο.

Πίσω από τις κλειστές πόρτες του Ρέντη πάντως, το τελευταίο διήμερο δούλεψαν αποκλειστικά και μόνο για το ματς κόντρα στην Ξάνθη.

Ο Μπέντο και οι συνεργάτες του είδαν σε βίντεο ένα σωρό παιχνίδια της ακριτικής ομάδας και εκτιμούν ότι το παιχνίδι του Φαλήρου θα είναι ακόμα πιο δύσκολο από αυτό στα Πηγάδια.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι λοιπόν, εντύπωση προκάλεσε η παρουσία του Μανθάτη στη 18άδα. Ταλαιπωρήθηκε με ενοχλήσεις από το χτύπημα του Ιγκλέσιας και οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για επιστροφή του στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη (25/1).

Τελικά ο νεαρός εξτρέμ μίλησε με τον Μπέντο και αποφάσισε ο κόουτς να τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα ξεκινήσει κιόλας. Περισσότερες πιθανότητες έχει να βρεθεί στο αρχικό σχήμα ο Ταρίκ Ελιουνούσι. Σε σχέση με το ματς της Τρίπολης, αναμένονται δύο αλλαγές.

Η μία θα είναι του Νορβηγού αντί του Μανθάτη και η δεύτερη του Καπίνο αντί του Λεάλι που ανέβασε πυρετό.

Ακόμα υπάρχει ένα δίλημμα για το αν θα επιλεχθεί ο Ανδρούτσος ή ο Καμπιάσο δίπλα στον Μιλιβόγεβιτς, αλλά μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής (20/1) ο Αργεντινός ήταν αουτσάιντερ.

Με λίγα λόγια, ο Ολυμπιακός αναμένεται να κατέβει με τους Καπίνο, Φιγκέιρας, Βιάνα, Ρέτσο, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Ανδρούτσο, Φορτούνη, Ελιουνούσι, Σεμπά και Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Μανθάτης, Καμπιάσο, Νικολάου, Σισοκό, Μανθάτης και Μάριν.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Καραπαπάς: "Ετοιμαστείτε για περισσότερο πόνο"
Μπέντο: "Ποιοτικός ο Ανσαριφάρντ, θα χρειαστεί υπομονή"
Ελαμπντελαουί: "Η καρδιά μου συνεχίζει να είναι με τον Ολυμπιακό"
"Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Τζανδάρης"
Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού ο Ανσαριφάρντ
Επίσημο: Δανεικός στη Χαλ ο Ελαμπντελαουί
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ