ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σκέψεις για εκπλήξεις από Γκαρθία στην Τρίπολη

SUPERLEGUE / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ  ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEGUE / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Πιθανό να κάτσει στον πάγκο ο Φορτούνης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα (28/1, 19.30). Ποιο το πλάνο του Γκαρθία, αν δεν ξεκινήσει ο διεθνής χαφ. Ο Ισπανός επισκέπτεται την Τρίπολη για... δεύτερη φορά!

Τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο με τον Όσκαρ Γκαρθία. Ειδικά από τη στιγμή που δεν αποκαλύπτει τα πλάνα του στις προπονήσεις, κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται σίγουρος για τη θέση του στην ενδεκάδα.

Για παράδειγμα ο Ισπανός τεχνικός συνέχισε ενόψει Αστέρα από εκεί που είχε ξεκινήσει από το ματς με την Λαμία. Δεν έδειξε απολύτως τίποτα ως προς τα πρόσωπα που έχει στο μυαλό του για το αρχικό σχήμα. Όπως με την Λαμία, την Ξάνθη και την ΑΕΚ, έτσι και τώρα στην προετοιμασία για το ματς της Τρίπολης (28/1, 19.30) ο Γκαρθία δεν άνοιξε τα χαρτιά του.

Παρόλα αυτά, σε κάποιες ασκήσεις με στατικές φάσεις που έκανε στην τελευταία προπόνηση, άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να προχωρήσει σε κάποιες εκπλήξεις.

Μία από αυτές έχει να κάνει με τον Κώστα Φορτούνη. Ο διεθνής χαφ έχει καταπονηθεί τον τελευταίο καιρό, παίζει συνεχώς, δεν βγαίνει από την ενδεκάδα και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην ξεκινήσει κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Αν πάρει αυτή την απόφαση οριστικά ο Γκαρθία (ακόμα δεν είναι 100% σίγουρος να τον αφήσει στον πάγκο), τότε θα πάει με τον Μάρκο Μάριν πίσω από τον Ανσαριφάρντ και στις πτέρυγες της επίθεσης τους Μιραλάς και Πάρντο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες θέσεις επικρατεί επίσης ένα… αλαλούμ. Κι όλα αυτά, γιατί ο Ισπανός τεχνικός τους έχει μπερδέψει όλους. Δεν αποκλείεται να ξαναδούμε τον Μποτία στο κέντρο της άμυνας, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο παρτενέρ του Ρομαό στα χαφ, καθώς μέχρι και αργά το βράδυ του Σαββάτου (27/1) φαβορί δινόταν ο Ταχτσίδης και όχι ο Ζιλέ.

Με λίγα λόγια, είναι πολύ δύσκολη η πρόβλεψη της ενδεκάδας. Το πιθανότερο σενάριο είναι με Προτό στα γκολπόστ, τους Φιγκέιρας και Κούτρη στα δύο άκρα της άμυνας, τους Ένχελς και Σισέ στόπερ, με τον Μποτία να έχει σοβαρές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, τον Ρομαό και πιθανότατα τον Ταχτσίδη δίπλα του στα χαφ, ενώ η τριάδα που θα πλαισιώνει τον Ανσαριφάρντ στην επίθεση ενδέχεται να αποτελείται από τους Μιραλάς, Μάριν και Πάρντο.

Δεύτερη φορά στην Τρίπολη

Αυτή θα είναι η δεύτερη επίσκεψη του Ισπανού στην Τρίπολη, καθώς στο "Θ. Κολοκοτρώνης" βρέθηκε και το 2014, ως προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Τότε είχε χάσει 2-0 από τον Αστέρα για τα προκριματικά του Europa League και αμέσως μετά αποχώρησε από την ομάδα, επικαλούμενος πολιτικές αναταραχές στο Ισραήλ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ