ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σκέφτεται Κάμπελ ο Μελ

Σκέφτεται Κάμπελ ο Μελ
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου ο Πέπε Μελ, τεχνικός της Γουέστ Μπρόμιτς, σκέφτεται την λύση του Τζόελ Κάμπελ για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας του.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η αγγλική ιστοσελίδα " www.birminghammail.co.uk ", ο Ισπανός τεχνικός κοιτάζει τις περιπτώσεις των Ρούμπεν Κάστρο και Τζόελ Κάμπελ προκειμένου να ανεβάσει την ποιότητα της επιθετικής γραμμής της Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον.

Με την προϋπόθεση πάντα πως στο τέλος της σεζόν θα παραμείνει στο "Χόθορνς". Για τον Κάστρο υπάρχουν κάποιοι ενδοιασμοί εξαιτίας της ηλικίας του (32 ετών) και του γεγονότος πως κατά την διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου αντιμετώπισε κάμποσα προβλήματα τραυματισμών. Ο Κάστρο πέτυχε πάντως 10 γκολ με την Μπέτις, αλλά ο υποβιβασμός των Ανδαλουσιάνων τον φέρνει στην πόρτα της εξόδου, με την Μάλαγα να έχει εκφράσει επίσης ενδιαφέρον για την περίπτωση του.

Το δημοσίευμα στέκεται περισσότερο στην πιθανότητα μεταγραφής του Τζόελ Κάμπελ, παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα πλάγια, όσο και στην κορυφή της επιθετικής γραμμής. Τα κατορθώματα του Κοσταρικανού διεθνή άσου με την φανέλα του Ολυμπιακού δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον Πέπε Μελ, ο οποίος είχε ήδη εικόνα από τις ικανότητες του παίκτη καθώς οι δύο τους είχαν συνεργαστεί την προηγούμενη σεζόν στην Μπέτις με ιδιαίτερη επιτυχία (7η θέση στην Primera).

Όπως φαίνεται, εφόσον ο Ισπανός τεχνικός παραμείνει και του χρόνου στο τιμόνι των "Baggies", πιθανόν ο Ολυμπιακός να αποκτήσει έναν ακόμη ανταγωνιστή στην προσπάθεια του να κρατήσει τον Κάμπελ στο ρόστερ του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ