ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σκέφτεται και… Σεμπά ο Σίλβα!

Σκέφτεται και… Σεμπά ο Σίλβα!
INTIME SPORTS

Σε αγωνία κρατάει ο Πορτογάλος τεχνικός τους παίκτες του ενόψει του αγώνα στο Εμιρέιτς. Είτε θα πάει αλά… Μπάγερν με Σαλίνο στα χαφ, είτε με 4-2-3-1 με Πάρντο – Σεμπά στα άκρα και τον Σαλίνο εκτός αρχικού σχήματος.

Ο Ολυμπιακός δεν θα κατέβει αμυντικά, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Μάρκο Σίλβα στη συνέντευξη Τύπου. Ουσιαστικά «απάντησε» με τον τρόπο του και στον Αρσέν Βενγκέρ που έλεγε ότι περιμένει έναν Ολυμπιακό αρκετά σφιχτό.

Το θέμα λοιπόν έχει να κάνει πλέον με τις σκέψεις του για την ενδεκάδα και αν τελικά υπερισχύει το σενάριο που θέλει να κατεβάζει τους «ερυθρόλευκους» αλά… Μπάγερν.

Δηλαδή με τριάδα στα χαφ τους Κασάμι, Καμπιάσο, Σαλίνο, μπροστά τους Φορτούνη – Πάρντο και στην κορυφή της επίθεσης τον Ιντέγιε. Πίσω η άμυνα δεν θα έχει εκπλήξεις (Ρομπέρτο, Ομάρ, Σιόβα, Μποτία, Μαζουακού).

Ο Σίλβα φρόντισε στην τελική «πρόβα» να μπερδέψει τους παίκτες του για τα καλά. Κι αυτό, γιατί στην προπόνηση δεν «φωτογράφισε» μόνο τον Σαλίνο στα χαφ σε ένα σχηματισμό 4-3-2-1.

Κάποια στιγμή αποφάσισε να δοκιμάσει με τους βασικούς και τον Σεμπά στα άκρα απέναντι από τον Πάρντο! Δούλεψε δηλαδή στο αγαπημένο του 4-2-3-1 με τους Ρομπέρτο - Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβα, Μαζουακού - Καμπιάσο, Κασάμι - Φορτούνη, Πάρντο, Σεμπά - Ιντέγιε…

Τώρα, αν έκανε αυτή τη δοκιμή στο Ρέντη επειδή το σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Σεμπά στο δεύτερο ημίχρονο, αυτό θα φανεί λίγη ώρα πριν αρχίσει το παιχνίδι.

Πάντως μέχρι και αργά το βράδυ της Δευτέρας (28/9) δεν ήταν και λίγοι στην αποστολή που υποστήριζαν ότι ο πρώην παίκτης της Εστορίλ έχει τις πιθανότητές του να βρεθεί στο αρχικό σχήμα! Ίδωμεν…

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ