ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σιώπης: "Ήρθα για να τα δώσω όλα και να μείνω"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανώλης Σιώπης τόνισε πως επέστρεψε φέτος με στόχο την παραμονή του στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Τι είπε με τη σειρά του ο Γιώργος Μανθάτης.

Στο περιθώριο του αγώνα με την Λουντογκόρετς, που έληξε ισόπαλος με σκορ 1-1, οι Μανώλης Σιώπης και Γιώργος Μανθάτης έκαναν δηλώσεις και αναφέρθηκαν στους στόχους τους και φυσικά στην ομάδα του Πειραιά.

Για το ότι έφυγε πολύ μικρός από τον Ολυμπιακό και επέστρεψε, ανέφερε: "Πιστεύω ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά πίσω στον Ολυμπιακό, μετά από τέσσερα χρόνια. Εγώ θα δουλέψω σκληρά και από εκεί και πέρα ό,τι είναι να γίνει θα γίνει".

Για το ότι υπήρχε ένα μυστήριο γύρω από τον ίδιο ακόμα και το το θέλει, είπε: "Προσωπικά ήρθα για να τα δώσω όλα και να μείνω. Τώρα από εκεί και πέρα θα δούμε".

Για το αν αισθάνεται έτοιμος, απάντησε: "Αισθάνομαι να πατάω πιο γερά στα πόδια μου. Εχω κάνει πολλά παιχνίδια στην Σούπερ Λίγκα. Ειμαι πιο έτοιμος. Από εκεί και πέρα θα το κρίνει ο κόουτς".

Για το τι θέλει να περάσει ο Χάσι στην ομάδα, σχολίασε: "Θέλει να παίζουμε από πίσω. Η μπάλα να πηγαίνει στα πλάγια. Γενικά να έχουμε εμείς κυρίαρχο ρόλο στην μπάλα. Πιστεύω στο φιλικό βγάλαμε κάποια από αυτά τα στοιχεία. Είναι νωρίς ακόμα. Η άλλη ομάδα ήταν πιο έτοιμη από εμάς, παρόλα αυτά εμείς κάναμε μια καλή εμφάνιση".

Μανθάτης: "Στον Ολυμπιακό δεν σε περιμένει κανείς"

Ο Γιώργος Μανθάτης μίλησε για τη νέα φετινή προσπάθεια. Ο νεαρός εξτρέμ ανέφερε αρχικά για την διαφορά στην προετοιμασία σε σχέση με πέρυσι: "Δύσκολα ήταν και πέρσι δύσκολα ήταν και φέτος. Πάντα χρειάζεται δουλειά και υπάρχει δυσκολία. Στον Ολυμπιακό δεν μπορούν να σε περιμένουν. Κανείς δεν σε περιμένει. Πρέπει να προσπαθείς κάθε χρόνο και περισσότερο. Δεν αλλάζει τίποτα στην προσπάθεια που κάνουμε".

Για το ότι πέρυσι όλοι μιλούσαν για τους μικρούς, τόνισε: "Αυτά όλα είναι υποθετικά χρειαζόμαστε δουλειά. Δεν ζητάμε χρόνο ζητάμε από τον εαυτό μας να δουλεύουμε περισσότερο και να συνεχίσουμε να ζούμε τις μεγάλες και μαγικές στιγμές με τον Ολυμπιακό, Ηρθε ένας καινούριος προπονητής που είναι απαιτητικός και πρέπει να τον ακολουθήσουμε. Εχουμε παιχνίδια μας μπροστά και χρόνο για να προετοιμαστούμε έτσι ώστε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή και να είμαστε έτοιμοι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ