ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σιώπης ή Βούκοβιτς, το δίλημμα του Χάσι

Σιώπης ή Βούκοβιτς, το δίλημμα του Χάσι

Ο Μπέσνικ Χάσι αν και προσπαθεί καθημερινά στου Ρέντη να τα... μπερδέψει στα διπλάκια, φαίνεται ότι έχει καταλήξει στους δέκα της ενδεκάδας και απομένει μία θέση για να "κλειδώσει" το αρχικό σχήμα.

Ο Μπέσνικ Χάσι, όπως έκανε πριν από το ματς του Βελιγραδίου, έτσι και ενόψει της ρεβάνς (2/8, 21:45) με την Παρτιζάν, προσπαθεί να θολώσει τα νερά σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα.

Την τακτική δηλαδήπου ακολούθησε στην προετοιμασία για τον αγώνα στο «PartizanStadium», ακολουθεί και τώρα. Ο λόγος είναι ένας και ξεκάθαρος: Θέλει να κρατήσει τους παίκτες του στην «τσίτα» και να νιώθουν ότι όλοι έχουν πιθανότητες να βρεθούν στην ενδεκάδα.

Την Δευτέρα (31/7) ο Χάσι άλλαξε πολλές φορές φανελάκια. Ξεκίνησε με Βούκοβιτς και Ρέτσο στο κέντρο της άμυνας, αλλά γρήγορα πέρασε τον Ρομαό στην άμυνα και τον Σιώπη στα χαφ.

Έκανε και άλλες δοκιμές. Με Πάρντο αντί του Καρσελά, άλλαξε και τον Μπεν και γενικότερα είχε διάθεση για αρκετό… μπέρδεμα. Τα ίδια πάνω – κάτω έκανε και πριν από το Βελιγράδι!

Απλώς τότε είχε συγκεκριμένα διδυμάκια στο κέντρο της άμυνας. Θα πήγαινε είτε με Ρομαό – Ρέτσο, είτε με Βούκοβιτς – Σισέ. Τελικά επέλεξε το δίδυμο Ρομαό – Ρέτσο.

Στην παρούσα φάση ο Ρέτσος είναι ο σίγουρος και αλλάζει ο παρτενέρ του. Ποια είναι η αίσθηση που επικρατεί στις τάξεις των παικτών.

Ότι παρά το... αλαλούμ με τις δοκιμές, ένα είναιτο δίλημμα:Σιώπης ή Βούκοβιτς. Οι απαντήσεις ενδεχομένως να μην δοθούν ούτε στην τελευταία προπόνηση που θα γίνει το βράδυ της Τρίτης (1/8) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Ο Σιώπης παρότι προπονείται κανονικά με την ομάδα, ακόμα δεν έχει ξεπεράσει στο100% το πρόβλημα και αν υπάρχει έστω και μία υποψία κινδύνου υποτροπής, ο Χάσι δεν πρόκειται να τον ξεκινήσει.

Αυτό ίσωςνα ξεκαθαρίσει το μεσημέρι της Τετάρτης (2/8), λίγες ώρες πριν από το ματς, όταν θα κάνει μία συζήτηση μαζί του και με το ιατρικό τιμ.

Από την άλλη πλευρά, ο Βούκοβιτς δεν βρίσκεται στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας. Θα μπορούσε να παίξει ο Ζντιέλαρ στα χαφ, αλλά δεν δείχνει αυτή τη στιγμή να εμπιστεύεται τον Σέρβο για την ενδεκάδα.

Η ουσία είναι ότι παρά τις πολλές αλλαγές και τα όσα… μπερδεμένα δοκίμασε την Δευτέρα (31/7) ο Χάσι, δέκα παίκτες θα πρέπει να θεωρούνται σχεδόνσίγουροι.

Εκτός κι αν ο κόουτς του Ολυμπιακούεκπλήξει τους πάντες στην τελευταία προπόνηση και "φωτογραφίσει" στο 100% την ενδεκάδα, κάτι που δεν είχε κάνει πάντωςστο Βελιγράδι.

Συγκεκριμένα οι Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Κούτρης, Ρομαό, Οφόε, Φορτούνης, Καρσελά, Μάριν και Μπεν έχουν το προβάδισμα.

Απομένει λοιπόννα φανεί τι θα γίνει με τον Σιώπη ή τον Βούκοβιτς, έτσι ώστε να "φτιαχτεί" αναλόγως το… παζλ της μεσοαμυντικής γραμμής.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άλλα 8000 εισιτήρια έφυγαν ενόψει Παρτίζαν
Πέρυσι του έλειπαν, τώρα περισσεύουν...
Ο άπειρος Μιλό και ο έμπειρος Εστράδα σφυρίζουν ΑΕΚ, Ολυμπιακό
Μάνατζερ Ιντέγε: "Δεν επιστρέφει στον Ολυμπιακό"
Έφτιαξε ομάδα στο Ναύπλιο ο Ταχτσίδης
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ