ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σισοκό: "Αν σκοράρουμε στη ρεβάνς θα προκριθούμε"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλί Σισοκό τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να βελτιώσει την αμυντική του λειτουργία ενόψει της ρεβάνς με την Οσμάνλισπορ και υποστήριξε ότι ένα γκολ μπορεί να σταθεί αρκετό για την πρόκριση. Τι δήλωσε ο Ιντέγε.

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, δεν επέτρεψε στους αντιπάλους του να σκοράρουν και έτσι πάει στη ρεβάνς της Άγκυρας με το 0-0 κόντρα στην Οσμάνλισπορ.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Αλί Σισοκό τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να βελτιώσει την αμυντική του λειτουργία και υποστήριξε ότι ένα γκολ μπορεί να σταθεί αρκετό για την πρόκριση.

"Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Θα ήταν καλύτερα αν είχαμε σκοράρει στην έδρα μας, ωστόσο έχουμε ακόμα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε στην Τουρκία. Πρέπει να βελτιώσουμε την αμυντική μας λειτουργία και τις κόντρα επιθέσεις μας για το επόμενο παιχνίδι.

Στην κόντρα επίθεση υποφέραμε. Αλλά αν σκοράρουμε στο επόμενο παιχνίδι τότε θα μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε που είναι η πρόκριση", επεσήμανε ο Γάλλος μπακ.

ΙΝΤΕΓΕ: "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΜΕ ΠΟΛΥ"

Ο Μπράουν Ιντέγε παρακολούθησε από την εξέδρα τις προσπάθειες των συμπαικτών του και μετά το τέλος του αγώνα τόνισε είναι θετικό το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν δέχθηκε γκολ στην έδρα του, ωστόσο θα χρειαστεί βελτίωση σε όλους τους τομείς για να πάρει την πρόκριση στη ρεβάνς.

"Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και ελπίζουμε να προκριθούμε. Το καλό είναι ότι δεν δεχτήκαμε γκολ. Ξέραμε ότι η Οσμανλισπόρ είναι καλή ομάδα και έτσι πραγματοποιήθηκε ένα καλό ματς", υποστήριξε αρχικά ο Νιγηριανός φορ που ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του στον ώμο:

"Δεν είναι σοβαρός τραυματισμός και ελπίζω να είμαι έτοιμος στα επόμενα ματς και να βοηθήσω την ομάδα".

Όσον αφορά τη ρεβάνς στην Άγκυρα, ο Ιντέγε υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός οφείλει να ανεβάσει την απόδοση του:

"Πρέπει να βελτιωθούμε πάρα πολύ. Από τον τερματοφύλακα μέχρι τους επιθετικούς πρέπει να παίξουμε καλύτερα, πιο δυνατά, καθώς παίζουμε εκτός έδρας και θα πρέπει να πάρουμε την πρόκριση".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ