ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σισέ: "Θέλω να κατακτήσω τίτλους φέτος με τον Ολυμπιακό"

Σισέ: "Θέλω να κατακτήσω τίτλους φέτος με τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός, Παπ Αμπού Σισέ, τόνισε σε δηλώσεις του πως στόχος του φέτος είναι να κατακτήσει τίτλους με τον Ολυμπιακό.

Ψηλά τον πήχη των προσδοκιών βάζει ο Παπ Αμπού Σισέ. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός, ο οποίος υπέγραψε για τέσσερα χρόνια με τον Ολυμπιακό, τόνισε σε δηλώσεις του πως στόχος του φέτος είναι να κατακτήσει τρόπαια. Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο Ζέεφελντ της Αυστρίας και πραγματοποιεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του με τους "ερυθρόλευκους".

"Η καλοκαιρινή προετοιμασία με τον Ολυμπιακό πηγαίνει καλά. Βρισκόμαστε στην Αυστρία για δυο εβδομάδες και μετά θα πάμε για άλλες δυο εβδομάδες στο Βέλγιο", ανέφερε αρχικά ο Σισέ, ο οποίος αναφέρθηκε στην συνέχεια στις ιατρικές εξετάσεις που πέρασε και στο ότι είχε υπογράψει από τον περασμένο Ιανουάριο. " Ο Ολυμπιακός με έστειλε στην Αζαξιό μετά και εκεί τελείωσα την σεζόν", είπε ακόμα.

Μετέπειτα, αναφέρθηκε στους στόχους του και τόνισε πως "θέλω να κατακτήσω τουλάχιστον δυο τίτλους με τον Ολυμπιακό φέτος. Είναι ένα εξαιρετικό κλαμπ που αγωνίζεται σε πολλά διαφορετικά ταμπλό. Σε προσωπικό επίπεδο, θέλω να αρπάξω την ευκαιρία και να αγωνιστώ. Ήδη έχω μιλήσει με το νέο μου προπονητή και περιμένει πολλά από εμένα. Θα δουλέψω σκληρά για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του, όπως και των φιλάθλων του Ολυμπιακού".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ